2014. november 19.
A padlóösszefolyóról néhány gondolat

A fürdőszobai és a konyhai lefolyó eldugulása is kellemetlenségekkel jár, viszont ha a padlóösszefolyóval akadnak problémák, akkor szakember segítségére van szükség.

A XVII. kerületi padlóösszefolyó duguláselhárítás csapata megoldja ezt a gondot. Miért jelent nagyobb problémát a padlóösszefolyó eldugulása? Mert a legtöbb esetben sajnos ezt már akkor veszik észre, mikor már a szomszéd is, amikor átnedvesedett a fal.

A XVII. kerületi padlóösszefolyó duguláselhárítás szakemberekből álló csoportja azonban vállalja az ilyen, kényesebb jellegű duguláselhárítást is, hiszen mi tudjuk, hogy jobb minél előbb túlesni a javításokon, hogy a szomszéd is nyugodtabb legyen, és nekünk se jelentsen a továbbiakban gondot.

A maró hatású vegyszerek használatát nem javasolja a XVII. kerületi padlóösszefolyó duguláselhárítás szakgárdája, főleg nem szemcsés formában. Soha ne vásároljunk szemcsés lefolyótisztítót, mert minden esetben, nem csupán a padlóösszefolyót illetően, még nagyobb dugulás keletkezhet. A folyadék formájában kapható vegyszerek alkalmazása sem ajánlott, mert kárt tehetnek a csövekben.

Ha Ön nem akarja ideiglenes megoldásokkal beérni, akkor a XVII. kerületi padlóösszefolyó duguláselhárítás kollégái pár óra alatt megoldják a problémát.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs