2014. augusztus 14.
A nyomvonal meghatározás szerepe

Többek közt a duguláslhárítás egyik eszköze is nyomvonal meghatározás, ami olyankor nyújt pótolhatatlan segítséget, amikor a falakban vagy az udvaron futó csövek pontos helyét nem ismerjük. Használatával elkerülhető a kert felásása, a falak szétbontása, rengeteg felesleges munkától és kiadástól, a sötétben való tapogatózástól kíméli meg mind a tulajdonosokat, mind a szakembereket.

A duguláselhárítás szakemberei számára a nyomvonal meghatározás óriási előrelépést jelent a csővezetékek helyének feltérképezésében. Hogy mikor lehet szükség rá? Például akkor, ha egy üres telken építkezni szeretnénk vagy ha az ingatlant nem mi építettük, de előfordulhat, hogy az elmúlt évtizedekben nem kellett hozzányúlni a rendszerhez, így a feledés homályába merült, hol helyezkednek el a csövek.

A nyomvonal meghatározás a duguláselhárítás szempontjából éppen olyan fontos szerepet tölt be, mint építkezések vagy a kert beültetése előtt. A készülék 10 cm-es pontossággal képes behatárolni víz-, villany- és gázvezetékek helyét, illetve arról is pontos információkat ad, hogy milyen mélyen helyezkednek el a földben. A csőtörés bemérés, duguláselhárítás egyik leghatékonyabb módja a nyomvonal meghatározás.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs