2014. december 01.
A makacs WC dugulás elleni praktikák

Az eldugult cső mind a konyhában, mind a fürdőszobában sok háziasszony rémálma. Nem kell ezreket költenünk a drága vegyszerekre, ha meg szeretnénk szabadulni a dugulástól. Íme, néhány tipp, melyeket a háziasszonyok megpróbálhatnak, mielőtt szerelőt hívnának. Bár, ha nem tudjuk pontosan, hogy mi is okozta a dugulást, érdemesebb haladéktalanul vízvezeték szerelőt hívni.

A WC duguláselhárítás I. kerületében dolgozó munkatársaink gyorsan, könnyedén és a fal bontása nélkül végzik munkájukat, ügyelve a rendre és a tisztaságra is. Ha saját kezűleg szeretnénk megszüntetni a problémát, akkor elsőként a pumpával próbálkozhatunk – ajánlják a WC duguláselhárítás I. kerület szakemberei. Ha azonban ez sem segít, akkor készíthetünk otthoni „vegyszert”. Ezek a következőkből állnak: víz, lúgkő és só. Legelőször a sót és a lúgkövet szórjuk a lefolyóba, majd utána öntsünk rá vizet.

Ezt követően hagyjuk állni néhány percig, valamint hatni a keveréket, majd ismét öblítsük le vízzel. Amennyiben nem válik be ez a módszer, valószínűleg a szifont kell tisztítani – mondják a WC duguláselhárítás I. kerület munkatársai. Ha Ön nem kísérletező szellemű, és inkább szakembert hívna az eltömődés megszüntetéséhez, akkor tárcsázza a WC duguláselhárítás I. kerület munkatársait. Éjjel-nappal hívható, sőt ünnepnapokon is tárcsázhatók a WC duguláselhárítás I. kerület szakemberei.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs