2013. február 05.
A legmegbízhatóbb petevezeték átjárhatósági vizsgálatok

Ha párjával már hosszú ideje próbálkoznak, ám nem sikerül teherbe esnie és úgy döntött, hogy itt az ideje segítséget kérni, akkor ennek érdekében válassza a legjobb megoldásokat, a legmodernebb technikákat, melyek rendelőmben minden páciens számára adottak. A legkorszerűbb petevezeték átjárhatósági vizsgálatok érdekében várom Önt is!

A petevezeték átjárhatósági vizsgálatok a meddőségi kivizsgálások elengedhetetlen részét képezik, melyet a pár nőtagjánál a kismedencei viszonyok tisztázása használnak. Ez nagyon lényeges folyamat, hiszen a méhüreg és a petevezeték állapota lényegesen befolyásolja a teherbeesés valószínűségét, valamint a teherbe esési módozatok hatékony kiválasztását. A természetes teherbe esés lényeges előfeltétele a legalább egy átjárható, egészséges petevezeték, viszont ha a méh üregében torzító tényezők állnak fenn, akkor ez a teherbe esési esélyeket jelentősen csökkenti. Ezen okok miatt a méh üregének feltárása és szükség szerinti kezelése elengedhetetlen lépés.

Rendelőmben a petevezeték átjárhatósági vizsgálatok közül, a mai szakmai ajánlások alapján a legkorszerűbbnek vélt, ultrahanggal vezérelt méhüregi és petevezeték átjárhatósági vizsgálatokat végzem. Az eljárás a legkisebb megterheléssel és minimális fájdalommal járó, csupán néhány perces vizsgálat.

A petevezeték átjárhatóságának megítélésére hivatott másik módszer – a hysterosalpingographia – egy röntgenes eljárás, amely a páciensek számára már nagyobb fájdalomterheléssel jár és a beavatkozáshoz némi kórházi benntartózkodással is számolni kell. Ez a módszer a petevezeték átjárhatósági vizsgálatok terén megfelelő, ám a méh üregének megítélésében pontatlan.

A méhüregi és hasüregi tükrözés az a petevezeték átjárhatósági vizsgálat, ami a legpontosabb módszer a méhüreg és a petevezeték megítélésében, viszont a legnagyobb megterheléssel is jár.

Forduljon hozzám bizalommal és végeztesse el minél hamarabb a petevezeték átjárhatósági vizsgálatokat, hogy megbízható orvosi információhoz jusson és szükség esetén minél hamarabb segítséget kérhessen tapasztalt szakembertől!

Forrás: Petevezeték átjárhatósági vizsgálatok


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs