2013. június 25.
A legkorszerűbb hajbeültetés már Budapesten is elérhető!

A kopaszodás a férfiakat és a nőket is egyaránt érinti. A probléma megszüntetésének legbiztosabb vagy inkább leghatékonyabb módja a hajbeültetés. Ma már a legújabb hajbeültetés Budapest városában is elérhető az érdeklődők számára több klinika által is. A ma ismert legmodernebb eljárás a Follicular Unit Extraction (FUE) eljárás.

[wp_ad_camp_1]

Általa a hajátültetés Budapest városában épp úgy történik, mint a világon bárhol a legkorszerűbb klinikákon. Ez az egyedi hajbeültetési eljárás mindenkinek a rendelkezésére áll, életre szóló megoldás kínál a kopaszodás okozta kellemetlenségek ellen. A hajbeültetés Budapesten azon felfedezés tette lehetővé, hogy a kopasz területeken, a fejtetőn a hajhagymák az androgén hormonokra fokozottabban érzékenyek, mint a tarkó és halánték tájon. Ezáltal a Ennek köszönhetően a tarkó részt donor területnek használva, a haj a FUE eljárás segítségével hajszálankét átültethető a már kopasz területre.

A hajátültetés Budapesten először is a hajszálak egyenkénti izolált eltávolításával kezdődik és aztán történik azok beültetése FUE módszer által. A hajbeültetés során a hajszálcsoportokat egyenként emelik ki a donor területről. A hajszálak kiemelését speciális titán végű műszerrel, egyenként végezik. A hajhiányos kopasz területen mikró méretű sebnyílásokat képeznek és speciális módszerrel beültetik a hajhagymákat. A FUE hajbeültetés Budapesten az adóhelyen szemmel nem látható pontszerű hegecskéket okoz.

A hajátültetés Budapesten a FUE hajimplantáció által nagyon precíz módszert tesz lehetővé, melyet csak szakképzett orvosok hajthatnak végre. Egy adóhely körülbelül 7 ezertől 8 ezer haj follikuláris egység vételére lehet alkalmas. Természetesen a follikuláris egységek regenerációja után nem maradnak hegek a beültetett hajhagymák mentén.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs