2014. február 24.
A legfontosabb randi szabályok, mert randizni jó!

Sokan félnek tőle, hogy sokat randizzanak, azt gondolják, hogy randizni csak azzal a férfival vagy nővel szabad, akitől tényleg biztosan akarnak is aztán valamit. Holott ez nem így van, a randizás számos pozitívummal jár, egy nagyon jó tanulási folyamat, amelyben megtanulhatod, hogyan kell megkülönböztetni a jó partit a rossztól, megtanulod hogyan szúrd ki az igazit, ami pedig a legfontosabb, hogy megérted, mi az, amit keresel a kapcsolataidban.

Ami a legfontosabb minden találkozás esetében az az őszinteség, ami a legértékesebb és egyben a legfelszabadítóbb tulajdonságunk is, amit folyton fejlesztenünk kell. Az őszinteség viszont nem egyenlő azzal, hogy folyton csak fecsegsz és mindent azonnal elárulsz magadról. Légy úgy őszinte, hogy közben titokzatos is maradsz.

Az nagyon helyes, ha vannak igényeid, és ezt tudatod is az adott férfival, az sem baj, hogy megmondod neki, hogy ha nem tetszik. Tudni kell ugyanis, hogy egy nőt valójában pont ezek a dolgok tesznek vonzóvá a férfiak szemében. A férfiaknak az ilyen őszinte nőkre van szükségük, akik minden esetben nyíltan vállalják önmagukat és azt, hogy mit szeretnének a kapcsolatukban, de túlzásokba persze itt sem kell esni.

Ha még nem vagy gyakorlott randizó, akkor megkell tanulnod helyesen kommunikálni is. Ha őszinte és nyílt vagy abban, hogy mit vársz el egy férfitól, az azt mutatja, hogy nem ragaszkodsz semmilyen végkifejlethez, és ezzel nagyon jó hatást érhetsz el. A férfi tudat alatt felismeri ugyanis, hogy Te vagy az, aki választ. Természetesen felkészültnek kell lenned és valóban hinned kell a saját boldogságodban, bíznod kell magadban.

Összességében, ami a legfontosabb minden esetben, hogy az első randin légy magabiztos, őszinte, játékos, kerüld el a komolyabb témákat, mint a család és a munka, azaz inkább vidám témával próbálkozz. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és akkor mások is jól fogják magukat érezni veled!

Ezen cikket elolvasva, kedvet kaptál egy társkereső chat-be regisztrálni? Tarts hát akkor velünk! 🙂


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs