2016. január 05.
A konyhai dugulások megelőzése

Igaz a mondás, a megelőzés százszor többet ér, mint az utólagos kezelés. Ez a bölcs állítás a konyhai dugulásokra is határozottan érvényes. Rendszeres karbantartással, tudatos odafigyeléssel a mosogatók nem fognak eltömődni, és kényelmesen használhatók hosszú időn keresztül. Nem kell mást tenni, mint a mosogatást követően azonnal ellenőrizni, a lefolyóban nem gyülemlett-e fel a szennyeződés. Hála, Istennek, házi praktikák sora áll a háziasszonyok rendelkezésére, hogy megszüntessék az esetleges akadályforrásokat az elvezetőkben. Lássuk, mit kell tenni probléma esetén?

A konyhai dugulások megelőzése ott kezdődik, hogy a tányérokról, edényekről lepotyogó ételdarabkákat felfogjuk fém- vagy műanyagszűrővel. A fölösleges, szilárd hulladék anyagok módszeres összegyűjtése hatékonyan véd meg az elzáródásától. A mosogatótálat és lefolyót érdemes ecetes-szódabikarbónás vízzel átmosni, igen gyorsan tünteti el a lerakódásokat. Forrásban lévő vízzel történő rendszeres tisztítás szintén jó ötlet, javasolják szakembereink. Olvassa el a témában kifejtett véleményünket honlapunkon, és ismerje meg a leghatásosabb házi módszereket a dugulás-elhárításra. Tanulja meg az Euro Gáz Hungária Kft. mestereitől, mi a teendő elakadáskor! A zsíroldó öblögetések ismétlése elengedhetetlen, ha még sem segít, hívja bizalommal forróvonalunkat: +36 20 366 8067. Kollégáink örömmel válaszolnak kérdésre, tanácsot adnak az optimális megoldásra.

Budapesten és környékén azonnal házhoz megyünk, ha szüksége van tapasztalatunkra. Elérhető áron, gyorsan szüntetjük meg az otthonában terjengő bűzt, kiiktatva a probléma forrását. Módszeresen, a helyzet alapos elemzésével szabadítjuk meg a kellemetlenségtől, tájékoztatjuk a lehetséges eljárásokról. A hosszú távú együttműködést szem előtt tartva, tiszta, precíz munkát ajánlunk. Megbízható, gyakorlott munkatársaink napi 24 órában várják jelentkezését. Konyhai dugulások megelőzése kapcsán nyújtott szaktanácsadással segítjük megőrizni otthona zavartalan nyugalmát. Ha bajt észlel, ne késlekedjen cselekedni!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs