2015. június 19.
A kivonuló szolgálat fokozza a biztonsági kamerák hatékonyságát

Napjainkban nagyon sok helyen találhatóak meg a biztonsági kamerák, jelen vannak az utcán, a pénzautomatáknál, de még az sem ritka, hogy valaki az otthonának védelme érdekében is felszereltet egyet. Ám ezek önmagukban nem biztos, hogy a leghatékonyabb megoldást jelentik, hiszen a riasztó szirénájának megszólalásakor nem valószínű, hogy a környezetben valaki reagálni is fog az eseményekre.

A kivonuló szolgálat viszont biztosabb a biztonsági kamera kiegészítéseként, hiszen ha megszólalna a riasztó, a járőr azonnal a helyszínre megy, és ellenőrzi azt. Természetesen az általa látottakról azonnal értesíti is az ingatlan tulajdonosát. Ennek köszönhetően Önnek nem kell attól tartania, hogy bár a riasztó megszólalt, a betörők továbbra is az otthonában maradhatnak.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem munkatársai nagyon jól tudják, hogy a biztonsági kamerák önmagukban igencsak kevésnek bizonyulnak a megfelelő biztonsághoz, éppen ezért a kivonuló szolgálat is a rendelkezésünkre áll, ha a cég szolgáltatásait választjuk. A kivonuló szolgálat minden olyan eszközzel rendelkezik, melyre szükség lehet, hogy minél rövidebb idő alatt a helyszínre érkezhessenek. Sőt, ha kell, akkor a rendőrhatóságokat is értesítik.

Nem csupán a betörések ellen jelent kiváló védelmet, ha a kivonuló szolgálat megjelenik a helyszínen, azaz az Ön ingatlanánál, hiszen tűz esetén is kapnak riasztást, így megakadályozható, hogy leégjen otthona akkor is, ha Ön például külföldön tartózkodik.

A kivonuló szolgálat a távfelügyelet keretében működik, melyet Ön is igényelhet otthonának védelme érdekében a lineelectronic.hu-n. Amennyiben ugyanis sokat van távol otthonától, érdemes ilyen szolgáltatást kérnie az Elektronika Vonala Vagyonvédelem szakértőitől, akiknek többéves tapasztalatuk van a vagyonvédelmi eszközök területén.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs