2018. december 13.
A jó csőgörény hatékony, ha gond van

A csőgörény vagy leeresztő kígyó egy karcsú, rugalmas csiga, amelyet a vízvezetékben lévő eldugulások eltávolítására használnak. A csőgörény gyakran olyan komoly dugulások számára van fenntartva, amelyeket egy dugattyúval nem lehet lazítani. A csőgörényt gyakran használják a vízvezeték-szerelők, hogy megtisztítsanak egy eltömődött csatornát.

[wp_ad_camp_1]

További részletekért kattintson ide és mindent megtudhat a csőgörény hasznosságáról. A csőgörénynek van egy tekercselt (hélix alakú) fémhuzala egy szélesebb résszel a terminál végén lévő tekercsek között. Ha a dugulást sűrű, de aprítható akadályok okozzák, mint például a fa gyökerei akkor a csőgörény elég jól feltörheti a dugulást. A kicsi, könnyű elzáródást bármikor el lehet távolítani a csőgörénnyel, amit kedvező áron be lehet már szerezni. Soha nem lehet tudni, hogy milyen szennyeződések szaporodnak a csövekben, ahol a dugulás keletkezik. Az egyszerű kézi csőgörénynek minden háztartás alapvető felszerelésének kell lennie, mivel a legtöbb esetben képes megoldani a kis dugulási gondokat. A kézi csőgörény könnyen használható, ezért nem igényel speciális szakértelmet. Ha nem egyszerű a dugulás amely megoldható lenne a kis csőgörénnyel akkor komolyabb eszközökre kell szert tenni.

A könnyebb előrelépés és a hatékonyabb munka érdekében jobb, ha ketten dolgoznak a duguláson. A görényt le kell ereszteni a problémás lefolyóba, és a dugót az óramutató járásával megegyező irányban kell elkezdeni tekerni. Annak érdekében, hogy hatékonyabb eredményt érjünk el, a huzalokat kifelé húzzuk, hogy le tudjuk küzdeni a dugulás okozta szennyeződést. A csőgörény eltávolítása után törölje át a vezetékeket bő vízzel, hogy eltávolítsa a felgyülemlett szennyeződéseket a vezetékekből. További részleteket erről weboldalunkra kattintva olvashat.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs