2013. január 19.
A honlap redesign hatékonysága

Weboldal készítés után általában mindenki elégedetten nézegeti a megszületett remekművet. Sok esetben a weboldal struktúrája egy idő után idejét múlja, hiszen az internetes trendek, megjelenések, funkciók folyamatosan bővülnek, változnak. Ezért érdemes weboldalának design és strukturális vázát 2-3 évente frissíteni. Ez azért is fontos, hogy lássa a már visszatérő vásárolja, hogy ez nem egy halott honlap, hanem igenis folyamatos karbantartás mellett folyamatosan fejlődik és vásárlóbarát funkciókkal bővítik ki.

Minden weboldal más és más igényt elégít ki. Fontos a weboldal készítés során azt is figyelembe venni, hogy milyen termék lesz forgalmazva vagy árusítva a weboldalon, webáruházban.

Új weboldal készítése – Mennyi idő? Mennyi pénz?

Egy új weboldal készítése ma már nem hogy kérdéses dolog, hanem elengedhetetlen egy cég számára. Sok cég a mai napig elhanyagolja a webes megjelenésének minőségét. Ezzel elsősorban a cég minőségét rontja. Mivel a mai világban telefonról könnyedén utánanéznek cégünk tevékenységének, weboldalának minőségének… stb. Ha már cégünk Offline sikereket ért el akár a múltban akár a jelenben. Akkor ne sajnáljuk az időt és a pénzt se egy stratégiailag jól felépített weboldal elkészítésre. Bízzunk meg egy szakembert, aki ennek a feladatnak az elvégzéséhez rendelkezik megfelelő tapasztalattal. Sok cégvezető elhibázza ott, hogy a legolcsóbb megoldást választja.

A legtöbb esetben, mint tudjuk az olcsó dolgok nem annyira hatékonyak. Nem hiába olcsóak. A megfelelő weboldal készítéshez legalább 1 hónap kell. Szóval, aki azt ígéri, hogy 1 hét múlva már saját weboldalát nézheti, az valami egyszerű meg nem tervezett sablonos oldalt ad el. Az anyagi vonzata egy weboldalnak ami stratégiailag fel van építve 100.000 Ft-tól egészen az 500-600.000 Ft ig terjedhet. Ezek még nem webáruházak… Az összegek nem kevesek, de lássuk csak be, ha naponta csak 2-3 vásárlót győz meg honlapunk minősége máris megéri, hiszen ez állandó. 1× kell elkészíteni jól.

Forrás: Weboldal készítés


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs