2013. december 16.
A H&H Dental fogorvos Székesfehérváron az igazi megoldás!

Egy látogatás a fogorvosnál kevés embernek kellemes emlék, viszont ha ezentúl ránk bízza fogai egészségét, akkor biztos lehet benne, hogy többé nem fog rossz élmény kötődni a fogorvoshoz. A H&H Dental, avagy fogorvosi centrumunk egy kis családi vállalkozás, mely több évtizedes múltra tekint már vissza. Számunkra nagyon fontos, hogy pácienseink tökéletesen elégedettek legyenek, így fogorvos kollégáink alapelve a korszerűség és a magas minőség, a színvonal a gyógyításban.

Az elismert fogorvos Székesfehérvár belvárosában évről-évre a legkorszerűbb módszerekkel várja, illetve mi mindig beszerezzük fogászatunk számára a legújabb eszközöket, így ha mellettünk teszi le a voksát, akkor biztos lehet benne, hogy olyan kezelésben lesz része mely nem hagy kívánnivalót maga után. Fogorvosi rendelőnk két legfontosabb alapelve a fájdalommentesség és a világos tájékoztatás, avagy biztos lehet benne, hogy nem fogunk Önnek fájdalmat okozni a kezelések során és mindig, minden kérdésére pontos, érthető és alapos választ fog kapni.

A fogorvos Székesfehérváron a fájdalommentességnek mindent alárendel, tehát rendelőnkben az orvos addig ismétli az érzéstelenítést, amíg az ténylegesen hatni nem kezd. Ha ez mégis meghiúsul, akkor gyógyszeres kezelést alkalmazunk, szükség esetén pedig bódítást is tudunk alkalmazni. Mi fontosnak tartjuk, hogy semmi ne álljon az információ útjába, ezért az állapotfelmérés nálunk ingyenes, a digitális röntgenfelvételek pedig kifejezetten kedvező áron kérhetőek.

Valóban hisszük, hogy lelkiismeretes munkánk, lelkes csapatunk, igyekezetünk elősegíti a fájdalommentes gyógyulást és pácienseink számára így nemcsak a fogbeültetés, a varázslatosan szép mosoly megvalósítása válik lehetővé, hanem minden egyéb fogorvosi szolgáltatás is szinte élmény lesz. A fogorvos Székesfehérvár központjában várja!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs