2014. augusztus 10.
A duguláselhárítás garanciával az igazi!

A duguláselhárítás Százhalombatta területén igénybe vehető megbízható és munkájukra kevésbé igényes vállalkozóktól is. Hogy melyiket választja, kizárólag Önön múlik, mi csupán saját szolgáltatásunkat tudjuk figyelmébe ajánlani, melyet a becsületesség és a magas színvonal jegyében végzünk – garanciával.

A duguláselhárítás Százhalombatta és környékén immár két évtizede részét képezi szolgáltatásainknak. Mivel alapvetően fontosnak tartjuk megrendelőink számára a legjobb feltételeket nyújtani, számunkra nem is kérdés, hogy munkánkra garanciát vállalunk. A duguláselhárítás Százhalombatta területén akár kül-, akár beltéren történik, számos lehetőség és korszerű módszer áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a legnagyobb precizitással és tartós eredménnyel oldjuk meg a problémát.

A gépi spirál segítségével a wc dugulását is biztonságosan, a kagyló törése nélkül hárítjuk el, percek alatt átjárhatóvá tesszük a padlóösszefolyót, a kád vagy a mosogató lefolyóját! A kamerás csővizsgálat pedig azt is lehetővé teszi, hogy a kültéren futó vezetékeket feltérképezzük a kert felásása nélkül. Duguláselhárítás Százhalombatta – 1 hónapos garanciával!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs