2018. május 18.
A botox három fontos szerepe

Ma már egyre többen ismerik a botox injekciót, de kevesen tudják, hogy ennek a beavatkozásnak szerepe van az arc vékonyításában, valamint formájának megváltoztatásban. Összegyűjtöttük azt a botoxnak azt a három szerepét, amelyet érdemes ismerni, főleg akkor, ha szüksége van a beavatkozásra.

[wp_ad_camp_1]

A nők körében vannak akik, nincsenek megelégedve a külsőjükkel, és legfőképp az arcuk formájával, ezért tesztelnek különféle kozmetikai termékeket, orvosi-esztétikai kezeléseket. Tudni kell, hogy az arc formáján nehéz változtatni, hiszen ezt a tulajdonságot őseinktől örököljük. Lényegtelen, hogy az arcforma kerek, szögletes, vagy keskeny, mert a botox injekció befolyásolja azt. Ha szeretnénk arányos, azaz szívformájú arcunk legyen, akkor a rágóizomba kell beadni az injekciót. A botox ellazítja az izmokat, valamint csökkenti azok tömegét, és így az állvonal vékonyodni kezd. Ahhoz, hogy az injekcióval elérjük a tökéletes eredményt a beavatkozást ajánlott 3-6 hónap után megismételni.

Tudni kell, hogy az arc formáját a zsírszövet is befolyásolja nagy mértékben, de sajnos ezt a tényezőt a botox injekció nem befolyásolja. Akik küszködnek az arcon található zsírpárnák ellen, azoknak érdemes valamilyen diétát elkezdeni. A zsír mennyiség a leghatásosabban, akkor csökkenthető, ha egészségesen táplálkozunk, mindennap legalább fél órát sportolunk. Lényegesen fontos, hogy ha arcformánkon szeretnénk változtatni a botox injekcióval, akkor kérjük ki szakember tanácsát. Érdemes még a beavatkozás előtt megismerni az injekció előnyeit és hátrányait, hogy semmiféle kellemetlen csalódás ne érjen minket. Természetesen a botox injekciót kizárólag szakképzett orvos adhatja be, és különböző vizsgálatokat is el kell végezni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs