2013. július 06.
A 3 leggyakoribb vízvezeték szerelés probléma, amikor mester kell!

Többségében mindannyian tisztán látjuk, hogy mikor is jött el a vízvezeték rendszerünk felújításának ideje, mikor kell azt egy kicsit átnézetni, rendbe szedni. Különösen akkor ha már belefogunk a lakás felújításba, mindenképpen érdemes a vízszerelő Budapest szolgáltatást is igénybe venni, ugyanis a régi házakban az elöregedett csövek legtöbbször már kiszolgáltak és ha lesz egy szépen kivitelezett fürdőszobánk van, nem érdemes megkockáztatni egy esetleges csőtörést és az ezzel járó falbontást megkockáztatni egy lespórolt vízvezeték szerelés miatt.

A leggyakoribb vízvezeték szerelés problémák, melyekre ügyelni kell a csapok és csaptelepek csöpögése és azok hangos működése, melyekre a leggyorsabb gyógyír a tömítők cseréje, de az igazi megoldás a teljes csere lenne. Ma már nagyon nagy, igazán sokoldalú a választék ezen a téren, mindenki eldöntheti, hogy az olcsóbb, de akkor nagy valószínűséggel a gyengébb minőségűt vagy inkább a drágább, de hosszabb élettartamút választja. A cseréhez nem kell mindig vízszerelő Budapesten, de ha nem vagyunk biztosak magunkban inkább hívjuk ki a szakembert.

A másik gyakran jelentkező probléma a WC tartály meghibásodása, amelyet persze könnyen orvosolhatunk, mivel szinte minden tartályhoz kapható javító készlet is. Ha ezt beszerzi máris megtudja szüntetni a problémát, de ha nem biztos magában itt is inkább hívjon vízszerelőt Budapesten. Egy rosszul megszerelt WC tartály ugyanis több gondot okozhat, mint egy bizonyos összeg megtérítése a mester számára.

A vízvezeték szerelés további okai közé tartozik a csőrepedés, hiszen a régi elöregedett vízvezetékek hajlamosak a kötéseknél ereszteni, sőt akár kilyukadni. Ezeket a hibákat lehet vízszereléssel javítani is, de ha különösen régi vezetékekről van szó, akkor érdemesebb inkább kicserélni őket. Ezáltal akár több évtizedre is magunk mögött tudhatjuk a nagyobb vízszerelési gondokat a lakásban.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs