2015. november 13.
2016-os mozi premierek

A 2014-es és ’15-ös rengeteg érdekes és izgalmas alkotással ajándékozott meg bennünket, de egyre biztosabbnak látszik, hogy a 2016-os esztendő is kiváló filmeket fog hozni.

A mozi-filmek.hu Mozipremier 2016 rovatában összegyűjtötte azokat az alkotásokat, amelyeket nem szabad kihagynunk a következő évben. Számos alkotást már most nagy várakozás előz meg; a honlapon listába szedve láthatók a különböző alkotások, ahol a várható megjelenés dátuma szerint van kialakítva a sorrend.

Már a januári hónap is tartogat egy-egy rég várt különlegességet; jön az Aljas nyolcas, amely Quentin Tarantino különleges western filmje lesz. Egyelőre nehéz megmondani, hogy mitől lesz különleges és milyen is lesz valójában, de a készítők biztosan állították, hogy a film leveti magáról a western kliséket. Ezt nem nehéz elhinni, hiszen Quentin Tarantino filmjei sok mindennek nevezhetők, de sablonosnak egyáltalán nem. Még januárban jön A visszatérő című film is, amely Tom Hardy és Leonardo DiCaprio újabb nagy alakítását hozhatja. A történet mindegy 200 évet repít vissza minket az időben; különlegesnek ígérkezik a film, a pletykák újabb Oscar esélyes alkotásról susognak. Januárban végre a magyar mozikban is megtekinthetővé válik Steve Jobs életrajzi filmje. Az Apple sikerét útjára indító Steve Jobs életébe nyerünk bepillantást; kétségtelenül zseni volt, aki úgy élte az életét, ahogyan csak nagyon kevesen képesek. A film nem csak tanulságos, hanem roppant inspiráló is.

A január hónap rengeteg érdekes és izgalmas premiert tartogat, de érdemes továbbtekinteni a következő hónapokra is. Februárban jön A nagy dobás, az animációs Norm, az északi című film, márciusban folytatódnak a Kung Fu Panda kalandjai, jön a Beavatott harmadik része, Batman harcra kel Superman ellen, áprilisban A dzsungel könyve kápráztat el bennünket, májusban Amerika kapitány ismét megmenti a világot és jön a régen várt Angry Bird mozifilm is…

Forrás: http://mozi-filmek.hu/premier-filmek-2016/


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs