2013. június 21.
Zárjavítás vagy zárszerviz? Nem mindegy!

Az emberek többsége abban a tévhitben él még manapság is, hogy a zárszerviz Budapest városában a zárjavítás Budapest szolgáltatással egyenlő. Sok egyéb esetben fel sem merül a zárszerviz kérdése, amikor pedig speciális szolgáltatásra van szükség, holott a zárszerviz minden olyan szolgáltatást magában foglal, mely zárakkal kapcsolatos, mely biztonsági kérdésekkel foglalkozik.

[wp_ad_camp_1]

A zárjavítás Budapesten és másutt is akkor szükséges leginkább, amikor valami probléma merül fel, ha egy zár már igen régóta van használatban, az megkopott, valamint korszerűtlenné vált. A betörés elleni védelem esetén ugyancsak szükséges lehet az zár szerelése. Érdemes a betörést megelőzni egy biztonságos szerkezettel. A kopott zárak esetén a zárjavítás Budapest környékén ugyancsak szükséges. A zárak ugyanolyan használati tárgyak, mint bármi más, tehát egy idő után elöregednek, meg kell őket javítani.

A zárszerviz Budapesten már több egyéb szolgáltatást is magába foglal. A zárszerviz témakörébe tartozik minden típusú zárjavítás, szükség esetén zárcsere. Ha valaki kizárja magát a lakásából, akkor ajtónyitás szükséges, mely szintén a zárszerviz részét képezi. A zárszerviz tehát egy lakatos cég esetében legtöbbször magába foglalja az ajtónyitást, zárnyitást, autónyitás, zárbetét cserét, komplett zárszerkezet cserét, mechanikus zár, elektromos zár, biztonsági zár cseréjét, szerelését, hevederzár szerelését, javítását, betörés utáni helyreállítást, zárvédő pajzsok szerelését, egyéb lakatos munkák elvégzését.

A zárszerviz Budapest és zárjavítás Budapest városában és a többi településen is nem azonos, de bármilyen gond merülne fel egy biztos, sokkal jobb egy tapasztalt szakembert hívni és nem magunk barkácsolni, hiszen otthonunk védelméről van szó. Természetesen még a teljes zárszerviz sem garancia arra, hogy nem történik illetéktelen behatolás, de az esélyeket jócskán lecsökkenti.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs