2017. szeptember 10.
www.greenautokolcsonzo.hu – béreljen kisteherautót!

Az új otthon birtokbavétele örömteli esemény, melyre sokan várunk. Megelőzi azonban a költözés, amitől legtöbben igencsak tartanak. Tény pedig, hogy a megfelelő előkészületekkel és tervezéssel gond nélkül kivitelezhető a feladat. Sokan választják a barátok segítségével történő költözést, amihez a megfelelő méretű gépjárműre is szükség lesz.

A www.greenautokolcsonzo.hu kisteherautók bérlése terén is áll az ügyfelek rendelkezésére. Ezek teherbírása és nagysága lehetővé teszi, hogy a bútorokat és egyéb holmikat is az új élettérbe szállíthassuk. Érdemes a csomagolásra kiemelt hangsúlyt helyezni, hiszen ezen is múlik, hogy értékeink sértetlenül megérkeznek-e az új otthonba. A kartondobozok és a strapabíró műanyag zsákok kitűnő választásnak bizonyulnak. Felületükön célszerű öntapadós címkéket elhelyezni, amelyekre utalásokat tehetünk arra vonatkozóan, melyik helyiségbe tartozó holmikat tartalmaz a doboz vagy a zsák.

Fontos, hogy a nagyméretű bútorokat, törékeny műszaki eszközöket megfelelően helyezzük el, szükség esetén kössük ki azokat, hiszen egy hirtelen kanyarodás, vagy egy-egy méretes kátyú egyébként kárt tehetnek a szállított darabokban. A költözés teendőit felgyorsíthatjuk azzal, ha mindennel előre elkészülünk, és a nagy napon már nem kell a dobozolással, a bútorok szétszerelésével és hasonlókkal foglalatoskodni. A greenautokolcsonzo.hu információi szerint a tavasztól késő őszig terjedő hónapokban sokan választják az autókölcsönzés lehetőségét kifejezetten költözési céllal. Mivel a háztartások rendszerint nem rendelkeznek kisteherautóval, így a bérlés marad az egyetlen olyan lehetőség, amelyet megéri választani, ha magunk oldanánk meg a költözést. Ma már megfizethető áron bérelhetünk akkor is autót, ha csak hetente néhány alkalommal lenne arra szükség, vagy például a céges flotta kiesett tagját helyettesítenénk ilyen módon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs