2018. június 23.
Www.banktechsafe.hu – magas biztonsági szint

Manapság egyre jobban oda kell figyelnünk az értéktárgyaink és a fontos dokumentumaink megérzésére, hiszen egy pillanat alatt illegális kezek közzé kerülhet. A technológia fejlődésével együtt a betolakodók módszerei is folyamatosan fejlődnek.

Www.banktechsafe.hu honlapjára kattintva a teljes kínálatunkat megtekintheti. Attól függően, hogy milyen biztonsági szintet szeretne elérni, vagy milyen igényekkel rendelkezik, különböző modellek közül válogathat. Pénzintézetek, nagy irodaházak, pénzváltók, ékszerüzletek számára viszont ajánlott az extra széles és extra mély, nagy teljesítményű páncélszekrények választása. Hiszen az extra nagy teljesítmény mellé, jár az páratlan biztonsági szint is. A kínáltunkban megtalálja a MABISZ minősítéssel, illetve még nagyon sok nemzetközi minősítéssel rendelkező Wertheim és Trezortech páncélszekrényeinket. A Wertheim BWS0800-as modell G kategóriába sorolható, amely azt jelenti, hogy akár 20 millió forintra is felbiztosíthatjuk a páncélszekrényünk. Ráadásul ezt azt összeget tovább növelhetjük, ha riasztóberendezéssel is ellátjuk. A BWS0800-as modell a különböző minősítések mellett, tűzbiztonsággal is bír.

Ezekre a páncélszekrényekre alap estbe kulcsos zárszerkezetet szerelnem, amely a szintén magas minőségű, hiszen a német gyártmányú Wittkopp zárgyártó terméke. Amennyiben mi másmilyen zárszerkezettel szeretnénk a páncélszekrényünket megvásárolni, akkor arra is van lehetőség. Ugyanis a kulcsos zárszerkezetet könnyedén ki lehet cserélni akár számkombinációs, illetve digitális zárszerkezetre is egyaránt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, további információért kattintson a honlapunkra, vagy keressen fel bennünket.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs