2014. július 12.
Wc pumpával a dugulások ellen

Többféle eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy saját kezűleg felszámoljuk a dugulásokat. Ezek közül a legáltalánosabban használt a wc pumpa, amit a duguláselhárítás V. kerület egészén dolgozó szakemberei is ajánlanak, ha a mosogatóban, a mosdóban vagy a fürdőkádban jelentkeznek a cső elzáródásának jelei.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás V. kerület és környékén legtöbbször eltömődött mosogatók és mosdók miatt válik szükségessé. A hajcsomók, a lerakódott szappan maradékok képesek makacs elzáródásokat létrehozni, ugyanakkor az esetek nagy részében már a wc pumpa is sokat segíthet. A dugulás elhárítás egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköze ez, mely a legtöbb háztartásban megtalálható.

Használata előtt érdemes forró vízzel átöblíteni a csöveket, hogy a régebbi lerakódások valamelyest feloldódjanak, majd utána megkezdeni a pumpálást. Figyeljünk arra, hogy a pumpa pereme szorosan a lefolyó felett legyen és ne juthasson alá levegő. Az első mozdulatot finomabban végezzük, majd egyre lendületesebben pumpáljunk és ezt ismételjük néhány percig. A duguláshárító V. kerület egészén elérhető egyetlen hívással, ha házilag mégsem sikerülne megszüntetni a problémát.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs