2018. november 15.
Veszélyes hulladék szállítás kedvezményesen!

Előfordulhat, hogy felgyülemlik a veszélyes hulladék otthon, vagy akár egy cégnél, ebben az esetben pedig profi hulladékgyűjtőkkel kel felvenni a kapcsolatot, mert nagyon fontos hogy a veszélyes hulladéktól megfelelően szabaduljon meg. A veszélyes hulladékot lerakóhelyekre és hasznosítóhelyekre juttatja profi hulladékgyűjtő csapatunk, ezért megéri hozzánk fordulni, ha önnél is felgyűlt a veszélyes hulladék.

[wp_ad_camp_1]

Veszélyes hulladék szállítás igen kedvezményes áron elérhető a nakor.hu weboldalra kattintva, tehát ha ön is rendelkezik veszélyes hulladékkal, és nem tudja hogyan kell helyesen megszabadulni tőle, akkor forduljon hozzánk bátran, bizalommal és mi elintézzük a szállítást. Csapatunk vállal hulladék szállítást nagyobb vállalatoknak és cégeknek de akár magánszemélyek is kérhetik a segítségünket. Mi bármilyen veszélyes hulladékot szívesen elszállítunk, például azbesztes palát, fáradt olajat, spray hulladékot, akkumulátorokat, festékes hígítót vagy szennyezett felitatót is. Kollégáink segítenek majd a dokumentumok elkészítésében és megírásában is amelyek szükségesek lesznek a veszélyes hulladék szállításhoz.

Bővebb leírásért és további részletekért mindenképpen látogassa fel a nakor.hu weboldalt és itt mindent megtalálhat majd  a veszélyes hulladék szállításról, bővebben olvashat az árakról és ha érdekelné a teljes veszélyes hulladék lista, akkor ezt is megtekintheti majd. Weboldalunkon lehetősége van arra is, hogy szolgáltatásainkkal is megismerkedjen. Ha esetleg kérdéseket szeretne feltenni nekünk az árakról, a veszélyes hulladék szállításról vagy gépparkunkról akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a nakor@t-online.hu e-mail címen, vagy tárcsázza telefonszámunkat a +36 34 540 454-et és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs