2013. november 09.
Vészeld át könnyedén a fájdalmas szakítást!

Először is itt az ideje, hogy most szánj egy kis időt csak saját magadra! Nem szabad azonnal valaki másnak a karjaiba menekülni, hiszen most saját magadat kell újból felépítened. Ez pedig akkor megy a legkönnyebben, ha időt és energiát is áldozol a megújulásra, tehát elmész valami jó kis wellness-programra, fürdőbe, masszázsra, vagy keresel egy új hobbit. A lényeg egy, mégpedig, hogy megtanuld végre akár teljesen egyedül is jól érezni magad.

[wp_ad_camp_1]

Ha jót akarsz magadnak, akkor ne beszélj vele! Lehet, hogy első olvasatra durván hangzik, de a szakítás utáni regenerálódásnak van egy olyan szakasza, ami megkívánja, hogy egyáltalán ne kommunikáljatok egymással. Lehet, hogy ez az idő néhány napot jelent, lehet az is, hogy egy egész életet. Ha úgy érzed, hagyd csörögni a telefonod, vagy ne válaszolj az üzenetére! A döntésed most önvédelem, nem szorul indoklásra.

Tölts minél több időt a szeretteiddel, tehát család és barátok minden mennyiségben! Az ilyenkor nagyon is érthető, hogy nem vágysz ismeretlenek közelségére. A családtagok és a barátok megnyugtató közelsége viszont hozzájárul ahhoz, hogy újból mosolyogj, illetve megtaláld az élet apró örömeit. Persze beszélhetsz az exedről is, ha jólesik, de meg sem kell említened, ha neked úgy könnyebb, a lényeg, hogy túl tedd magad rajta.

Ha van rá lehetőséged, akkor utazz el valahová! Nincs párkapcsolatod, tehát nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, éppen ezért használd ki ezt az időt arra, hogy elutazol valahová egy családtaggal, baráttal vagy akár egyedül! Most nem számít, mikor érsz haza, vagy hány órára lesz kész a vacsora. Élvezd az életet ezúttal kötöttségek nélkül! Már egyetlen hétvége is csodákat tud művelni, hiszen olyan új dolgokkal találkozhatsz melyek teljesen lekötik, illetve elvonják a figyelmed arról, ami a legjobban bánt.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs