2014. április 03.
Vesse be a házi duguláselhárítás módszereket!

Számos remek házi módszer létezik, ami által a dugulás könnyedén megszüntethető lehet, de mindig legyen körültekintő. A boltokban kapható vegyszerek együttes használata, avagy a különböző összetételű lefolyó tisztítószer használata teljesen kiszámíthatatlan lehet, így még az is előfordulhat, hogy még nagyobb dugulást okoznak, mint ami kialakult.

A vegyi dugulás megszüntető szerek együttes használata, avagy a különböző vegyi anyagok összekeveredése által az emberi szervezetre káros gázok képződését okozhatják, így a duguláselhárítás VII. kerület városrészben veszélyes is lehet. Minden esetben, bármilyen vegyi anyagot is használ a duguláselhárításhoz, oldja meg a megfelelő szellőztetést.

Ha egy lefolyó dugulás a frissen elkészült rendszerekben jelentkezik, méghozzá normál használat mellet, akkor a duguláselhárítás VII. kerületben házi módszerrel nem szüntethető meg, mivel sajnos szerkezeti problémáról lehet szó, márpedig ilyen esetben a dugulást a lefolyó rendszerének a kijavításával lehet csak megoldani. Ha viszont dugulás több tíz éves használat után üti fel a fejét, akkor minden esély megvan rá, hogy a dugulás a szokott eljárásokkal eltüntethető.

Hogy a duguláselhárítás VII. kerületben ne legyen szükséges, használjon mindig bőséges meleg vizet  és kevesebb tisztítószert, illetve tisztálkodó szert! Ha mégis bekövetkezik a dugulás mi várjuk a hívását!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs