2014. június 19.
Védje meg otthonát, a lakás távfelügyelet segít!

Az első lépés otthonunk védelme felé, ha egy megbízható cégnél megrendeljük azt a riasztó rendszert, ami azonnal jelez egy esetleges betörés esetén. Érdemes azonban tudni, hogy még a legjobb riasztó is édes kevés távfelügyelet nélkül. A riasztó ugyan megszólal, ha bajt észlel, de az már megint egy másik kérdés, hogy erre a jelzésre ki fog ügyelni, különösen akkor, ha Ön épp távol tartózkodik otthonától, esetleg épp külföldön nyaral.

[wp_ad_camp_1]

A csapatunk által biztosított lakás távfelügyelet által többé nem kell aggódnia, ugyanis teljes körű megoldást kap. A riasztó rendszerét 24 órás diszpécserszolgálatunk folyamatosan figyeli. Amikor valamelyik riasztó jelez, vagy nem reagál az egy percenként történő lekérdezésre, akkor azonnal cselekszünk. A lakás távfelügyelet egyik legnagyobb előnye tehát, hogy nem csak riasztást, hanem riasztás során azonnali intézkedést is kap. A másik lényeges pozitívum, hogy nem csak a betörésekről értesülhet a rendszer által, hanem tűz esetről és akár még az áram kimaradásról is.

A lakás távfelügyelet során a beérkező jeleket állandó megfigyelés alatt tartjuk. Mivel GPRS rendszert használunk, így nem kell attól tartania, hogy a telefon vagy a mobil hálózat meghibásodása során a riasztó jelzései nem érnek el hozzánk. Legfeljebb tizenöt percen belül azonnal a helyszínre érnek munkatársaink, miközben folyamatos kapcsolatban állnak a diszpécserekkel. Ha szükséges a rendőrséget vagy a tűzoltóságot is azonnal bevonjuk, illetve Önt is értesítjük a történésekről.

Éljen az ingyenesen igénybe vehető lakás távfelügyelet szolgáltatásunkkal és máris teljes biztonságban tudhatja otthonát, akkor is ha épp nem tartózkodik otthon, ha hosszabb időre távol kell maradnia! Keresse fel internetes portálunkat és kérjen ajánlatot, hiszen az Elektronika Vonala Vagyonvédelem az ország minden területén készséggel áll rendelkezésére!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs