2014. október 20.
Válassza a vitaminokban gazdag orijen kutyatápot!

Amennyiben kutyusa fejlődése fontos az Ön számára, mindenből a legjobbat szeretné neki megadni, akkor a legjobb, amit tehet, hogy egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag kutyatápot vásárol számára. Online áruházunkban a neves orijen tápok színvonalas sokasága közül válogathat kedvező árak mellett, majd rendelhet könnyedén, otthona kényelméből. Kutyusa biztosan hálás lesz a finom falatokért!

 

Az orijen kutyatáp számos kiszerelésben megrendelhető. Mivel a gyártó minden kutyusra gondolt, így az egészen kicsi kutyák részére is biztosít tápot és a már nagyobb ebek részére is megfelelő eledelt tud kínálni. Tudni kell, hogy a kutya kölyök testsúlya a felnőtté válásáig a többszöröse lesz. A kifejezetten rövid ideig tartó, így gyors növekedéshez márpedig rengeteg fehérjére és zsírra van szüksége a szervezetnek. Ezeket a tápanyagokat kizárólag egy húsalapú étrend tudja biztosítani. Ha az orijen kutyatápot választja, akkor kölyök kutyusa semmiben sem fog hiányt szenvedni.

Persze eljön az idő, amikor a kicsi kutyusból nagyobb lesz. A nagytestű kölyöknek ugyancsak speciális étrendre van szüksége. Az orijen kutyatáp által sok fehérjét adhat kedvencének különféle húsokból, vigyázva a mérsékelt energiabevitelre, így az elhízás kockázata miatt nem kell aggódnia. A kalcium- és foszfor pedig gondoskodik az csontrendszeri betegségek megelőzéséről. Az orijen kutyatápok között természetesen a nagyobb, ragadozó kutyák részére is megtalálhatja a megfelelő tápot, csak körül kell néznie választékunkban.

Ha négylábú barátja számára a legjobb ételeket akarja biztosítani, azokat az eledeleket, melyek által megfelelően fejlődhet, melyek hozzájárulnak az egészségéhez, akkor forduljon hozzánk és rendeljen orijen kutyatápot, mely mindent megad a kicsi, a nagyobb, és a kifejlett kutyák számára is.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs