2014. január 07.
Válassza a profi lézeres távolságmérőt a profi munkáért!

Ha az építkezési munkálatok során szeretne megbízói számára professzionális kivitelezői munkát biztosítani, akkor ahhoz bizony szüksége lesz a lehető legjobb minőségű szerszámokra és egyéb eszközökre is. Az egyik legfontosabb készülék, mely rendkívül fontos szerepet tölt be, a távolságmérő. Ha Önnek is a legjobb és a leginkább megbízható lézeres távolságmérő készülékre van szüksége, akkor csak annyit kell tennie, hogy felkeresi webáruházunkat!

Sokoldalú és színvonalas kínálatunkban a neves Leica Disto távolságmérő és más gyártók eszközeinek sokaságból válogathat legjobb belátása szerint. Termékeink között megtalálható többek között a közkedvelt Leica Disto D2 lézeres távolságmérő. Ez az eszköz remek választás lehet az Ön számára is, ha beltéri használatra keres mérőeszközt. Munkaterülete egészen 0,05 m kezdődik és egészen 60 méterig tart. Felhasználói számára pedig biztosítja az összes fontos matematikai műveletet, sőt még a nem látható magasságok mérésére is alkalmazhatja, a pitagoraszi funkciónak köszönhetően.

Amennyiben viszont Ön olyan lézeres távolságmérő eszközt keres, melyet kültéren tud alkalmazni, akkor ajánljuk figyelmében a Leica Disto D5 lézeres távolságmérőt,mely munkaterülete egészen 200 méterig terjed, mely beépített dőlésszög érzékelővel és digitális négyszeres nagyítású színes kamerával is el van látva, avagy biztosítja a gyors, hatékony és pontos munkavégzést. A kültéri használatra kifejlesztett nagy tudású lézeres távolságmérő remek választás, ismerje meg és nem fog csalódni!

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha szeretne biztosra menni, ha a lehető legjobb termékeket akarja a lehető legkedvezőbb vásárlási feltételek mellett! A Leica Disto és társai, avagy a lézeres távolságmérő kínálat legjobbjai webáruházunkban várják garanciával, ne feledje!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs