2014. május 20.
Válassza a legjobb nevelést gyermeke számára!

Eljön az ideje annak is, amikor vissza kell menni a munka világába és akkor bizony a gyermek számára megfelelő felügyeletet kell találni. Nem egyszerű kérdésről van szó, alaposan és megfontoltan kell dönteni, hiszen gyermekeink nevelése talán az egyik legfontosabb dolog, amiről döntenünk kell. Ha Ön is szeretne biztosra menni, a legjobb kezekben akarja tudni csemetéjét, akkor a családi napközi Zuglóban, majd a magánbölcsőde és magánóvoda Budapest belvárosában a legjobb megoldást kínálja.

A családi napközi Zuglóban, a város legszebb részén már egészen 20 hetes kortól várja a csöppségeket, amíg a magánbölcsőde 1 éves kortól, a magánóvoda pedig 2,5 éves jelent megoldást a belvárosban a kicsik számára. Mivel intézményeinkben folyamatosan történik a felvétel az év során, így nem kell sokat várakoznia, ha hívja a munka, ránk bizton számíthat. Csoportjaink kis létszámúak, avagy az egyéni igényekre szabott nevelés, a gyermekek személyiségének megfelelő játékos tanulás nem is lehet kérdéses.

A Gombóc Artúr Családi Napközi Zuglóban, illetve Budapest belvárosában a Belvárosi Picurka Magánbölcsőde és a Belvárosi Négy Évszak Magánóvoda biztosítja az angol nyelv tanulását, az életkori sajátosságoknak megfelelő mozgásfejlesztést, az énekes-zenés foglalkozásokat, a környezet  és hagyományőrzést, a kreativitás fejlődését segítő kézműveskedét és persze a sok-sok játékot egy felhőtlen gyermekkorért. Óvodánkban, bölcsődénkben és a napköziben is családias légkörrel, szerető gondoskodással várjuk a kicsiket.

Keresse fel belvárosi intézményeink honlapját, a www.maganovodabelvaros.hu vagy a www.pompomovi.hu oldalt, illetve a Zuglóban található napközink internetes elérhetőségét, a www.bolcsiovicsana.hu oldalt a bővebb információk érdekében, vagy látogasson el személyesen színvonalas, egyéni igényekre szabott intézményeink bármelyikébe, szeretettel várjuk!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs