2013. június 29.
Utasbiztosítás kalkulátor, hogy akár tízezreket is spóroljon!

Az utasbiztosítás kalkulátor többségében egy roppant egyszerűen kezelhető online eszköz. Feladata, hogy segítségével percek alatt megtudjuk, hogy a számos biztosító cég között melyik mekkora összegért hajlandó biztosítani a kiutazásunkat az adott úti célra. Az utazási biztosítás kalkulátor által tehát megvalósul az utasbiztosítások összehasonlítása.

Az utasbiztosítás kalkulátorban először is a tervezet kiutazásnak az úti célját majd kezdő és záródó napját kell megadni. A kalkulátor elkéri a születési idejét, hisz az életkor díjmódosító szerepet is betölthet. Eztán a különböző kiegészítő biztosítási termékek választására is módja nyílik. Végül a beírt adatok alapján az utazási biztosítás kalkulátor kiszámolja a személyre szabott biztosítási díját, minden a biztosító által ajánlott csomagra kivetítve, tehát utasbiztosítás összehasonlítás csupán pár percet vesz igénybe.

Az utasbiztosítás kalkulátor, illetve az utasbiztosítás összehasonlítás által a legtöbb bank ajánlatát pillanatok alatt tudjuk összevetni, tehát az union utasbiztosítás, az axa utasbiztosítás, az erste utasbiztosítás, a cib utasbiztosítás, az atlasz utasbiztosítás, a groupama utasbiztosítás, a mapfre utasbiztosítás és az eub utasbiztosítás kínálata közül az Önnek legkedvezőbbet kötheti meg. Tudni kell, hogy az utasbiztosítás kalkulátorral egy olyan biztosítás alapjait számolhatjuk ki, amely kint tartózkodásunk megvéd a felmerülő orvosi költségektől és az asszisztencia-szolgáltatást is fedezi.

Amennyiben tehát utazni készül, keresse fel az Ön számára szimpatikus online utazás biztosítás kalkulátort, melyek által az utazás biztosítások összehasonlítása gyerekjáték lesz és válassza ki az union utasbiztosítás, az axa utasbiztosítás, az erste utasbiztosítás, a cib utasbiztosítás, az atlasz utasbiztosítás, a groupama utasbiztosítás, a mapfre utasbiztosítás és az eub utasbiztosítások közül a legjobbat és spóroljon meg akár több ezer forintot is!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs