2018. augusztus 14.
Újra divatba jön a tépett frizura és annak változatai

A retró fazon, vagyis a tépett frizura főleg a 90-es években és a 2000-es évek elején volt nagy divat, és most újra hódít. A 90-es évek trendjei tehát nemcsak az öltözködésben mutatkoznak majd meg, hanem a frizurák terén is, hiszen egyre többen kérik a fodrásztól a tépett frizurát. A tépett frizura mellett a befelé szárított végek is visszaköszönnek majd és a régi bob frizurák is előkerülnek.

[wp_ad_camp_1]

A tépett frizurák sokkal extrémebbek voltak a 90-es években, vagyis napjainkban a visszafogottabb verziót lehet majd látni. A rövid haj nyújtja az arcot és kiemeli az arcvonásokat, ráadásul magabiztosságot és határozottságot is sugároz. A tépett frizura egyik legkedveltebb verziója a gombafrizura ami szintén visszatér, és divatos lesz frufruval és anélkül is. Azoknak, akiknek ovális vagy szív alakú az arcuk különösen jól áll majd. A szögegyenes fazon fül alá érő hosszúságban is szintén elterjedt lesz idén, és ha tépett tincseket hagy a fejtetőn, akkor ez megemeli az egész frizurát amitől elegánsabb lesz a hatása. Ez a hajstílus dúsabb hajkoronát varázsol vékonyabb hajszálakból is.

A befelé szárított fazon is igazán bájos, főleg tépett hajvégekkel, hiszen ezáltal a formázás sokkal mutatósabb lesz, és a tépettség miatt a frizura sokkal tovább tart majd. Az erősen tépett, mikrofrufruval rendelkező frizura is közkedvelt lesz idén, és ez inkább  dús hajúaknak fog jól állni. Ez a tépett frizura igazán figyelemfelkeltő és modern is, ráadásul egyre több sztár is ezt választja. Ha csak a haj felső része tépett azzal sokkal kócosabbá és dúsabbá is varázsolhatja a hajkoronát, ez pedig fiatalos és nőies külsőt varázsol a viselőjének. Próbálja ki tehát bátran ezen frizurák egyikét ha modern és trendi hajat szeretne idén nyáron, és szeretne egy kis változást vinni az életébe.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs