2017. április 27.
Újdonságok a régiségek hirdető oldalán

További újdonságokkal jelentkezett Magyarország talán leginnovatívabb eladó régiségek hirdetésével foglalkozó oldala, az Antik Porta. A fél év működés alatt népes rajongói és felhasználói tábor begyűjtő apróhirdető oldal mára napi közel 1000 látogatóval rendelkezik.

Azt a népes régiségek iránt elkötelezett felhasználói közönséget igyekszik most az oldal egy közösséggé alakítani legújabb fejlesztései által. A legjelentősebb újítás az oldalba integrálva megjelent közösségi blog magazin, amely tartalmaz jelentős múzeumokat, kulturális intézmények által küldött híreket, saját szerkesztésű érdekes beszámolókat is, de az oldalon regisztrált tagok maguk is készíthetnek, publikálhatnak cikkeket a múltidéző portálon régiségekről, élményekről, érdekességekről.

Bejegyzéseket az alábbi kategóriákban, témákban várják az Antik Porta régiség oldalon :
Kedvcsináló: Érdekes beszámolók, élmények, kedvcsinálók történelmi, művészeti jelentőségű helyekről , múzeumokról vagy természeti értékekről, eseményekről, programokról ahová érdemes ellátogatni.
Hobbi, kreatív: Minden, ami hobbiról, kreativitásról szól… Sztori & Pletyka: Érdekes sztorik és pletykák a régmúlt vagy közelmúlt híres személyeiről. Az én műtárgyam: Ha van otthon egy kedvenc régisége, emléke, műtárgya most megoszthatja másokkal, amit tudni lehet róla…

Veterán jármű: Veterán oldtimer (legalább 30 éves) és retro youngtimer (legalább 20 éves) járművekről minden… Bármilyen beszámolót, bemutatót szívesen látunk, legyen szó egy múzeumban látott Ferrariról vagy a garázsban őrzött régi Trabantról. Persze a garázsban őrzött Ferrari történetét, bemutatóját  is szívesen publikáljuk…

Eladó régiségek -> Gyűjtemény és szenvedély: Bemutatók, történetek, hasznos tanácsok, praktikák bármilyen gyűjteménnyel kapcsolatban és az ahhoz tartozó szenvedélyről. Hírek: Hírek, érdekességek művészettel, régiséggel és történelemmel kapcsolatban. Ki tudja? Van egy régi tárgya amit csak kevesen ismerhetnek fel? Töltse fel 1-2 mondat segítséggel és nézze meg ki mire tippel a hozzászólásokban… Időutazás képekben: Előkerültek a fiókból régi képek, emlékek? Ha szívesen megosztaná másokkal ezeket a múltidéző életképeket csak töltse fel néhány mondattal vagy egy kerek történettel. Vintage Gastro: Van egy jó receptje nagyszüleink idejéből? Töltse fel, hogy mások is kipróbálhassák. De ebbe a kategóriába jöhet bármilyen régi, elfeledett praktika is ami egy háztartásban jól jöhet.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs