2013. december 26.
Tudja mi a WPC? Ismerje meg most!

Ön tudja mi a WPC? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy megismerje, hiszen egy olyan rendkívüli anyagot fedezhet fel, mely által sokkal komfortosabbá tudja varázsolni otthonát. A WPC, avagy a wood plastic compozit, 60% bambusz és 40% polimer anyag ötvözete. Különleges összetétele által a fa hatását kelti, de annak hátrányai nélkül! Keresse fel a teraszburkolat.hu honlapot, ahol minden kérdésére választ kaphat!

[wp_ad_camp_1]

Nos, tudja mi a WPC? Ha még nem akkor most eláruljuk ezen kiváló anyag legnagyobb előnyeit, hiszen tudni kell róla, hogy bár természetes hatást kelt, de nem korhad, sőt ellenáll az élősködőknek, és nem is szálkásodik. Mivel egy újra felhasználható anyagról van szó, ezért környezetkímélő tulajdonságokkal is bír. A bambusz magasabb aránya által érjük el azt, hogy fa hatása legyen a burkolatnak. Pontosan ezért ha Ön is minőséget és designt keres egy helyen, akkor a teraszburkolat.hu weblapon a helye!

Ön ugye már tudja mi a WPC? Ha még mindig nem elégedett azzal, amit eddig megtudott, akkor olvasson csak tovább! A fa-műanyag kompozitok, avagy a WPC-k, mint említettük számos előnnyel rendelkeznek, mivel a természetes fánál jóval tartósabbak, erősebbek, bármilyen kívánt formára alakíthatóak a gyártási folyamat során, de mégis könnyedén formálhatóak hagyományos famegmunkáló eszközökkel is. Ezen tulajdonságaik miatt helyettesítik egyre több helyen a természetes fát ilyen kompozitokkal legyen szó kültéri deszkapadlózatról, korlátokról vagy épp kerítésekről, esetleg hagyományos bútorokról.

Ha már tudja mi a WPC, akkor is érdemes még jobban megismernie, hiszen tudni kell róla, hogy a fával szemben például az is egy nagy előnye, hogy jóval kisebb eséllyel támadják meg a különféle gombák és kórokozók, ami azt jelenti, hogy az élettartama is jelentősen hosszabb, mint egy átlagos fa esetében az elvárható. A teraszburkolat.hu oldalon bármikor megismerhető WPC-k esetében külön festésre nincs szükség, mivel a gyártás során eleve hozzákeverjük a kompozithoz a színezőanyagokat, a pigmenteket.

Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy a fa-műanyagok nem csak hagyományos fa helyett használhatóak fel, ugyanis mindkét fő alkotóelem előnyös tulajdonságait magukban hordozzák. Bizonyos esetekben emiatt olykor is remekül alkalmazhatóak, amikor a hagyományos plasztikoknál erősebb anyagra van szükség. A farostok utánozhatatlan elasztikussága a polietilénénél majd’ negyvenszer nagyobb, maga a kompozit pedig hússzor erősebb!

Készséggel állunk rendelkezésére, ha tudja mit akar, ha tudja mi a WPC?! Amennyiben mellettünk dönt, biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott, hiszen Magyarország piacvezető teraszburkolatait találja meg folyamatosan bővülő kínálatunkban, melyet állandó jelleggel elérhet a teraszburkolat.hu internetes portálon. Cégünk, lelkes csapatunk már több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, mi igyekszünk mindig valami pluszt adni megrendelőink számára, hogy nálunk biztosan megtalálja álmai teraszburkolatát, azt mely minden igényét maximálisan kielégíti!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs