2019. február 11.
Tudja, hogy mi a metamorf masszázs hatása?

A masszázs kapcsán legtöbben a wellness szolgáltatásokra és a fürdőkre asszociálunk. Létezik azonban egy olyan masszázs típus, amely főként a reikivel hozható összefüggésbe. Nem más ez, mint a metamorf masszázs. Maga a kifejezés a görög metamorfózis szóból ered, ami tulajdonképpen átváltozást, átalakulást jelent.

[wp_ad_camp_1]

Ez kaphatjuk meg a metamorf masszázstól, melynek középpontjában a test, a szellem és a lélek egysége, harmóniája áll. Ezen az oldalon elolvashatja, hogy hogyan működik ez a nem mindennapi blokkoló technika: http://reikireka.hu/metamorf-masszazs/cikk/17/

Ez a speciális masszázs nem csak az előző életekből hozott tudattalanra és a magzati korra fókuszál, hanem a születés utáni blokkok feloldásában is segítséget nyújthat. Ezek együttesen határozzák meg ugyanis azt, hogy mennyire vagyunk egészségesek lelkileg, és miként hat mindez ki a test egészségére. A betegségek rendszerint az energiák áramlását blokkoló tényezőkben gyökereznek, ezért ezeknek a blokkoknak a feloldása kiemelt jelentőséggel bír az egészség helyreállítását illetően.

A születés után velünk történtek egyértelműen hatással vannak arra, hogyan alakulnak szociális kapcsolataink, mennyire vagyunk nyitottak mások irányába, hogyan reagálunk helyzetekre és mennyi elfojtott feszültség van jelen életünkben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mindezek odafigyelést igényelnek, éppen úgy, mint a magzati léthez történő visszatérés és a tudatalattiban levő blokkok feloldása.  A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lélekben elraktározódott hatások jelentősen befolyásolják az életminőséget, ezért a blokkok feloldása nélkülözhetetlen a tartós gyógyuláshoz és a jó közérzethez.

Nem csak a sokkhatások vannak hatással pszichénk alakulására, hanem például a szeretet-nélküliség, a félelem, a csalódás vagy a szégyen érzete is. Mindezek a lelki blokkok gátolják a szervezetben az energiaáramlást, aminek hátulütői akár testi tünetekben is jelentkezhetnek. Test és lélek komplex egészként működik, ezért nagyon fontos, hogy a lélek működését se hanyagoljuk el. Rohanó mindennapjainkban igazi felüdülés lehet a metamorf masszázs, amely újszerű lehetőségként szolgálja a reiki kínálta előnyöket választók igényeit és gyógyulását.

Ugyan az életünk során szerzett lelki sérüléseket elfeledtetni nem sikerülhet a reikinek, viszont feloldhatóak mindazok a gátak és blokkok, amelyek megakadályoznak a boldog életvitelben, a kiegyensúlyozott mindennapok megteremtésében.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs