2014. január 27.
Tudj meg mindent az adózásról 2014-ben is!

Hogy haladni tudjunk a korral, hogy időben felkészüljünk a változásokra, hogy a leghatékonyabb üzleti stratégiát tudjuk követni ismerni kell lehetőségeinket és a törvényeket, melyek szabályoznak. Éppen ezért érdemes minél hamarabb megismerned a legújabb adótörvényeket is, melyek sokakat érintenek és melyek nagy valószínűséggel valamilyen téren rád is kihatással vannak.

Keresd fel honlapunkat és olvasd el cikkünket az adózás 2014 során bekövetkezett változásairól! Mondhatjuk, hogy végre kaptunk egy kis könnyítést, egy kis segítséget az állam részéről, ugyanis az adózás 2014-ben számos pozitívumot kínál, mondhatni, hogy a változások jó irányba befolyásolták a már jól ismert adótörvényeket. Annak érdekében, hogy ki tudd használni lehetőségeidet érdemes már most megismerned a változásokat, hogy aztán azok függvényében tudj cselekedni, illetve élni a könnyítésekkel.

Az adózás 2014 a munkáltatók számára is kedvez, mivel azok a munkaadók, akik három- vagy többgyermekes anyukákat foglalkoztatnak az eddigi 3 éves szociális hozzájárulási adókedvezményt további 2 évig élvezhetik, emellett a szabad vállalkozási zónákban foglalkoztatottak után további kedvezmény jár, sőt kiszélesítik a beruházási hitelekhez kapcsolódó társasági adókedvezmény is. A munkáltatónak számára az új törvény lehetőséget teremt arra is, hogy adómentesen hozzájáruljanak a munkavállalóik már fennálló lakáscélú hitelének törlesztéséhez.

Légy résen és ismerd meg Te is a legújabb a törvényeket, azokat a változásokat, melyek közvetlenül is érintenek! Az adózás 2014-ben nem lesz átláthatatlan, mi segítünk eligazodni a törvény kusza szálai között, csak keresd fel honlapunkat ennek érdekében, ahol máris vár cikkünk a részleteket alaposan és pontosan, de érthetően kifejtve.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs