2014. augusztus 20.
Töltsd be a szabad konyhai pozíciókat egy luxus hajón!

Ha már dolgoztál konyhán, ha tetszett is a munka, de valamilyen oknál fogva megszűnt, vagy nem úgy fizetett, hogy abból tisztességesen meg tudj élni, akkor érdemes megismerned az általunk kínált munkalehetőséget. Megbízható irodánk, a Crew Agency csakis a legjobb hajós munkákat kínálja, jelenleg épp konyhai pozíciók betöltésére. Amennyiben tehát nincs munkád, de szeretnél egy jól fizető állást, emellett még utazni is szeretsz, akkor nálunk a helyed!

[wp_ad_camp_1]

A jelenleg szabad konyhai pozíciók az A-Rosa hajótársaságnál fantasztikus lehetőséget kínálnak számodra is, ha munkát keresel ezen a téren. Azt persze jó, ha tudod, hogy a munka nem egyszerű, van hogy igazán nagy a hajtás a hajón, de emellett még arra is fel kell készülnöd, hogy sokat leszel távol otthonodtól. Amennyiben mindezt vállalni tudod, akkor egy jól felszerelt konyhában készíthetsz finom ételeket, olyan környezetben főzhetsz, vagy dolgozhatsz a szakács keze alá, melyet eddig talán még nem is láttál.

A szabad konyhai pozíciók betöltéséhez természetesen pár alapfeltételnek is meg kell felelni. Amit kérünk az a kiváló német vagy angol nyelvtudás, a szakirányú képesítés, a négy csillagos szállodában szerzett szakmai tapasztalat, illetve a hajós tapasztalat további előnyt jelent. Amit a hajós munka tud biztosítani cserébe az a kiemelten magas kereseti lehetőség, a szezon végéig szóló szerződés, a teljes szállás és ellátás biztosítása, sőt mindezek mellett még a kiutazás költségét is a cég állja.

A szabad konyhai pozíciók betöltése érdekében küldd el fényképes önéletrajzod minél hamarabb a Crew Agency számára, hogy minél hamarabb betudjunk hívni beszélgetésre, hogy minél hamarabb próbára tehesd magad egy olyan hajón, mely bejárja a legnagyobb óceánokat! A bővebb információk érdekében várunk weboldalunkon!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs