2014. augusztus 18.
Tippek a dugulás megszüntetéséhez

A duguláselhárítás  XVIII. kerületben akár házilagos módszerekkel is kivitelezhető lehet – a probléma mértékétől függően. Bizonyos esetekben érdemes, más esetekben azonban kifejezetten nem ajánlott saját kezűleg próbálkozni a lefolyó elzáródásának megszüntetésével.

A duguláselhárítás XVIII. kerületben tapasztalt és munkájukra igényes szakemberekkel áll rendelkezésére, de ha várna még a szerelő felhívásával, érdemes néhány szempontot figyelembe venni. A mosdó, a fürdőkád és a mosogató lefolyója szűk keresztmetszetű, ezért eltömődésükhöz elég egy nagyobb hajcsomó vagy egészen apró tárgy is. Ezeket egy hajlított dróttal megpróbálhatja kihalászni vagy a wc pumpa segítségével elmozdíthatja őket a csőben.

A wc-nél azonban egy jóval nagyobb átmérőjű csőről van szó, melyben, ha dugulás jelentkezik, valószínűleg más eszközökre lesz szükség. Ha a wc pumpa és a forró víz kombinációja nem vezet célra, a csőgörénnyel ne próbálja megszüntetni a wc dugulását, inkább vegye igénybe a duguláselhárítás XVIII. kerület területén dolgozó szakembereinek segítségét! Ebben az esetben ugyanis már fennáll a kagyló törésének a veszélye is. Ha biztosra szeretne menni, a duguláselhárítás XVIII. kerületben éjjel-nappal elérhető!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs