2014. május 17.
Tavasszal válaszd a könnyed, laza felsőket!

Idén tavasszal divat lesz a pöttyös és csíkos is, ami életkortól teljesen függetlenül, mindenkinél megállja a helyét. Divatos a sűrű, apró pöttyök, melyek karcsúsítanak, de a nagyobbak is, melyek viszont teltebbnek mutatnak. A csíkos is egyértelműen hódít, függetlenül attól, hogy a csíkok vízszintesen, vagy függőlegesen vannak az adott felsőn. Ezzel a mintával is lehet csalni, de az biztos, hogy egy csíkos felső mindenkinek kötelező.

A minta most mindent visz. A geometriai mintáknak, illetve a batikolt megoldásnak is nagy szerep jutott. Nem egyszerű megtalálni az ideális darabot, de pár jól eltalált, mintás felső a ruhatárad igazi kincse lehet. A virágminta ebben a szezonban a legnagyobb sláger, mindenképp kell néhány belőle, hiszen a virágmintával garantáltan divatos és aktuális lehetsz. A minták között az állatminta továbbra is divatban marad, de a különleges feliratok, a tollak, a madarak, az állatok, a trópusi növények, és a gyümölcsök is várnak.

A felső mintázata mellett szót kell ejteni a különlegesebb fazonokról és anyagokról is. Továbbra is divatos az oversize, amit elegáns, sportos, laza és nőies formában is lehet viselni. Most tavasszal a maszkulin ingek a befutók, így ha nincs belőlük a gardróbodban, akkor itt az ideje ezen változtatni. Az ingeket hétköznapi, és csinosabb öltözékhez is felveheted. Ha egy szinté divatos magasabb derekú nadrággal viseled, akkor akár meg is kötheted köldök felett.

A különleges kivágások is hódítanak. Nem egyszerűen a nagy dekoltázsra gondolunk, hanem a minden eddiginél több, sőt extrém kivágással rendelkező felsőkre. A kivágások egyaránt megjelenhetnek oldalt, de hátul is, ami által nem csak tavasszal viselhetőek, hanem divatos viseletet jelentenek egy nyári bulin is akár, hiszen a kivágás miatt, biztosan nem lesz bennük meleged.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs