2014. december 04.
Sztárok különös kedvtelései

Mindenkinek lehetnek fura szokásaik, hobbijaik, van, aki bélyeget gyűjt, van, aki skalpokat. A sztárok sem kivételek ez alól, némelyiküknek igazán meghökkentő kedvtelése van.

David Arquette – A színészt a Sikoly-filmekből ismerhetjük, a való életben elkerüli az efféle filmek világát. Helyette inkább otthon ül nyugisan, titkos szenvedélye ugyanis a kötés!

Angelina Jolie – Igen megdöbbentő, de Jolie különféle tőröket és kardokat gyűjt! Egyszer még Billy Bob Thornton vérét is magával vitte, de bízzunk benne,hogy a szúró-vágó fegyvereket elzárva tartja gyermekei elől.

Leslie Mann – A 40 és annyi sztárja igazi poéngyáros a képernyőn, ahogy leesik egykerekű biciklijéről! A fura hobbija kilencévesen kerítette hatalmába, de nemcsak tekerni tud, hanem különféle mutatványokat is előad, mint például a hátrafelé bicajozás.

Catherine Zeta-Jones – Már gyermekkorában is nagy varázsló volt, a kártya- és labdajátékok nagymestere, így nem csoda, hogy rajong a bingóért. Férje, Michael Douglas elmondta, a karácsony náluk a játékokról szól, a színésznő ugyanis mindenkit megkopaszt.

Tom Hanks – Tom szenvedélyesen rajong a régi írógépekért. Több mint kétszáz darabos gyűjteménye van. Rendszeres látogatója a régiségboltoknak.

Quentin Tarantino – Imádja a táblajátékokat, azóta gyűjti őket, mióta egy régi adást látott a tévében. A másik kedvence a bogárgyűjtés: parafa táblákra szúrja az utcán talált halott, de nem eltaposott bogarakat.

Taylor Swift – A popsztár sűrűn oszt meg képeket az életéből az Instagramon, sokszor bemutatja a saját hógömbjeit is! A nashville-i lányt nem érdekli, ha nincs karácsony, örömmel összeüt bármikor egy hógömböt, ráadásul a sütésben is jeleskedik.

Láthatjuk, hogy a sztároknak is lehet hétköznapi, vagy esetleg kissé őrült  szenvedélyük!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs