2018. szeptember 17.
Színvonalas implantációs fogpótlás

Az IHDE fogászati fogászati implantátumai megfelelnek minden nemzetközi minőségi elvárásnak, és bizonyítvánnyal is rendelkeznek, amely garantálja az IHDE fogászati implantátumok biztonságos használatát bármely országban, így már hazánkban is elérhető, csakis nálunk, a fog-ma.hu weboldalon.

[wp_ad_camp_1]

Implantációs fogpótlás elérhető nagyon alacsony áron csakis a fog-ma.hu weboldalon, ezért érdemes hozzánk fordulni ha önnek is problémái vannak, hiszen az implantációk hosszútávú megoldást jelentenek, ráadásul olcsóak is. IHDE fogászati implantátumokat közel 20 éve készítik azért, hogy csökkentsék a kezelési időt, ami sikerült is, hiszen a néhány  éves kezeléseket mindössze néhány naposra csökkentették. A fogászati és szájsebészeti beavatkozásokon jelentősen támaszkodnak az azonnali terhelés módszerére, ez pedig már nagyon régóta hatásosnak bizonyul. Az implantátumok általában egyetlen darabból, egy csavarból állnak és nincs összekötő elem a mesterséges gyökér és a szuprakonstrukció (korona vagy híd) között, ami problémákat okozna.

Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk az implantátumok előnyeiről, az árakról vagy a beavatkozásról, akkor ezeket a kérdéseket bátran felteheti nekünk csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 321 5857 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@fog-ma.com e-mail címre, és itt minden kedves érdeklődő kérdésére szívesen válaszolunk ami implantátumainkkal vagy cégünkkel kapcsolatos. Az IHDE gyártó 10 éves garanciát vállal az implantátumokra, erről pedig konzultáljon saját kezelőorvosával. Ha még ennél is bővebben olvasna az implantátumokról, vagy megtekintené az árakat, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat a fog-ma.hu-t és itt mindent megtudhat majd a beavatkozás előnyéről és menetéről is ezért érdemes ide kattintani.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs