2013. február 16.
Szerver hoszting terén válassza a profikat!

Ma már szinte minden téren adott a választás szabadsága az üzleti életben, a konkurencia igen nagy, de ha a legjobbat szeretné akkor érdemes alaposan szétnéznie. A szerver hoszting terén vállalatunk valóban rendkívüli megoldásokat kínál, olyan szolgáltatásokat, melyek verhetetlenek a hazai és a külföldi piacokon is. A DoclerWeb Kft. immáron évtizedes tapasztalattal rendelkezik a professzionális szerver hoszting szolgáltatások terén, amit mi sem bizonyít jobban, hogy jelenleg is három kontinensen vagyunk jelent és nem kevesebb, mint 1500 szervert üzemeltetünk.

Számunkra különösen fontos ügyfeleink maximális elégedettsége, így például a szerver hoszting is Budapest két távol eső pontján érhető el, hogy mindenki kitudja választani a számára leginkább megfelelő helyszínt, így adott a maximális rugalmasság is a megbízhatóság mellett. A szerver hoszting esetében partnereink szervereiket hálózatunkra tudják kötni, ami által szerver gépeiket ideális infrastruktúrájú, valamint légkondicionált géptermekben helyezhetik el igény szerint polcon vagy rack szekrényben.

Természetesen nem kell aggódnia, hogy a szerver hoszting miatt távol lesz gépeitől és azokat nehezen tudja elérni szükség esetén, ugyanis a DoclerWeb Kft. a szerverekhez a nap 24 órájában fizikai hozzáférést biztosít, valamint hiba esetén adott a telefonon bármikor elérhető adminisztrátor és a folyamatos hálózati ügyelet. A tökéletes kényelem érdekében a szerver hoszting terén hálózatunk minden IP címe, sőt akár ügyfeleink saját privát címei is minden helyszínen elérhetőek függetlenül a géptermek között lévő fizikai távolságtól.

Ha tehát a szerver hoszting az, ami az Ön érdeklődését is felkeltette, akkor ennek érdekében a DoclerWeb Kft.-nél a lehető legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal és biztos lehet benne, hogy tökéletesen elégedett lesz szolgáltatásaink minőségével!

Forrás: Szerver hoszting


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs