2014. január 15.
Szerezd be a jegyeket időben az év legnagyobb koncertjeire!

Még nagyon az év elején járunk, de már most is annyi koncertről lehet hallani, amennyi épp elég egy nyárra! Érdemes már most megismerned lehetőségeid és kellőképp felkészülni, avagy akár időben, elővételben olcsón beszerezni a jegyeket, hogy ne maradj le kedvenceidről!

[wp_ad_camp_1]

Robbie Williams (Budapest, Papp László Sportaréna, április 25.): A legújabb swing lemezével érkezik hamarosan Budapestre, ami azt jelenti, hogy leginkább a Swing When You’re Winning és a Swings Both Ways albumok dalaira kell annak számítani, aki ellátogat az Arénába. Ha Te is szereted Williams urat, akkor igyekezz, hiszen a koncert telt házas, tehát ha valaki eladná a belépőjét, akkor ne késlekedj, csapj le rá!

Rob Zombie (Budapest, Aerodrome Fesztivál, Budapest Park, június 16.): Minden idők és napjaink legproduktívabb zombija a Nova Rock elődfesztiváljának lehetsz részese, ha részt veszel a legfrissebb előadáson, amire hazánkban kerül sor. A koncert mellég még két hasonlóan nagy név jár mellé, így akkor is megéri megjelenni, ha nem ismered minden dalát. A belépő 8.500 forint.

Megadeth (Budapest, Aerodrome Fesztivál, Budapest Park, június 16.): Ha Te is Megadeth rajongó vagy, szereted az egyéni stílusukat és a dalokat, melyek kétség kívül nagyon jól szólnak minden időben, akkor ne hagyd ki ezt a fesztivált és ezt a koncertet sem. A belépő: 8500 forint.

Volbeat (Volt Fesztivál, Sopron, július 2–5.): Kétsíg kívül igaz, hogy a Volbeat bizony szereti a magyarokat, a magyarok pedig a Volbeatet. A tömeg ezen a koncerten tehát biztos. Neked is ott a helyed Sopronban július elején, ha nem akarod kihagyni a garantált élményt. A banda már Grammyre is jelölt, ami nem lehet véletlen! Biztos, hogy most is eszeveszett zúzással veszi be a Nagyszínpadot, és mutatja be hazánkban újra a Outlaw Gentlemen & Shady Ladies című legutóbbi lemezét. A belépő: 9.990 forint április 14-ig.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs