2018. december 01.
Székhelyszolgáltatás több lehetőséggel

Cégalapítás előtt áll, de nem rendelkezik fix székhellyel? Manapság ez már cseppet sem jelent akadályt, hiszen mindenre kínálunk megoldást. Amennyiben szeretne erről bővebb információt megtudni, akkor tartson velünk.

[wp_ad_camp_1]

Székhelyszolgáltatás most nagy kedvezményekkel elérhető. Amennyiben minket választ, akkor akár egy órán belül megtörténhet a cégindítás illetékmentesen. A cégünk immáron nagy tapasztalattal és magas szakmai hozzáértéssel rendelkező munkatársakkal dolgozik együtt, amely biztosítja a gyors és gördülékeny munkát. Fontosnak tartjuk azt is elmondani magunkról, hogy a cégcsoportunk teljes mértékben magyar hátterű, illetve magyar irányítású vállalkozás. A honlapunkra látogatva megtekintheti a különböző csomagjainkat, melyek közül a kedve szerint válogathat. Ezekben a csomagokban különböző opciókat kínálunk, amelyek most mind kedvezményes áron megvásárolhatóak. Ezen felül szolgáltatásainkban többek között elérhető a cégalapítás, cégmódosítás, székhelyszolgáltatás, vállalkozásszervezés, könyvelés, illetve cégügyletek rendezése is.

Olyan vállalkozások számára, amelyek más megnyitottak, ám nem rendelkeznek fix székhellyel az Ö számunkra lehet a legjobb választás a székhelyszolgáltatás. A székhelyszolgáltatás keretein belül más szolgáltatásokat is biztosítunk, hogy minél jobban tehermentesítjük az ügyfeleinket. Ugyanis székhelycímet biztosítunk, irodát és a legalapvetőbb adminisztratív teendőket is ellátjuk. Ezek közzé tartozik a postára szaladgálás, vagy éppen a hivatalos levelek átvétele is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, melyet a topcegalapitas.hu oldalára kattintva találhat meg. Ezen felül elérhetőek vagyunk még telefonon a következő számon: 061 235 0566.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs