2018. október 25.
Szárzúzók számos fajtáját kínáljuk

Sokan úgy gondolják, hogy az effajta kapcsolható eszközöket kifejezetten csak a mezőgazdaságban alkalmazzák, ám ez közel sem így van, hiszen számos más felhasználási módja is van, melyeket mi most bemutatunk.

[wp_ad_camp_1]

Szárzúzók számos fajtáját megkülönböztetünk, melyek eltérhetnek a konstrukciójukban, attól függően, hogy milyen terepre szánták őket. Három nagy csoportra bonthatjuk őket, melyek közül megkülönböztetjük az erdészetben felhasznált szárzúzókat, illetve még vízszintes és a függőleges tengellyel ellátott szárzúzókat. Az előbb említett változatokat a szántóföldek mellett lehet még alkalmazni a kommunális szolgálatok elvégzésére, dísznövénytermesztésben, közútkezelésben és rendezésben, illetve vízgazdálkodásban, zöldségtermesztésben, szálastakarmányok esetén, szőlő és gyümölcsészetekben, stb. Azok a szárzúzók, melyek vízszintes tengellyel vannak ellátva, azok a traktor, illetve más munkagép segítségével működtethetőek, a függesztésük pedig történhet félig, teljes függesztéssel, illetve félig vontatva.

Amennyiben függesztett megoldást választják, akkor azok megoldhatóak hátsó, illetve homlok függesztéssel egyaránt. Attól függetlenül, hogy milyen tengellyel vannak felszerelve a munkagépek a legtöbb estben rotációs vágószerkezetekkel vannak ellátva. Ami a meghajtásuk illeti, az pedig szabadonfutós kardántengellyel történik. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további bővebb információt megtudhat. A weboldalunkat a pendakft.hu oldalára kattintva tekintheti meg. A weboldalunkon árajánlat kérésre is van lehetőség. További elérhetőségünk a +36 20 999 72 31-es telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs