2015. április 07.
Stella Apartman, ahol kedvezményesek az őszi szálláshelyek

Amennyiben ősszel szeretne az ember kicsit kimozdulni otthonról, megteheti azt is, hiszen számos őszi lehetőség kínálkozik fel. Ilyen lehetőség a Stella Apartman szálláshelyei, melyre mást most lehet jelentkezni. Kényelmes apartmanok, kedvező áron, őszi akció keretében.

Jelentkezni lehet az őszi akcióra telefonon is, de aki előnyben részesíti az internetes jelentkezést, online is megteheti. Csupán ki kell tölteni egy űrlapot, néhány fontos kérdésre válaszolva, például hányan vennék igénybe az apartmanokat, mikor pontosan, és mennyi ideig, és még egyéb kérdésre szükséges válaszolni. Néhány perc az egész, akár egy forró kávé mellett ülve is ki lehet tölteni, le lehet foglalni a megfelelő szállást.

Két apartman közül is lehet választani. Mindkettő igen jó felszereltségű, hiszen a vendégek igényeit tartják szem előtt. Megtalálható az apartmanokban gáztűzhely, mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőző, hűtőszekrény, edény- és étkészlet is. Valamint mosogatószerek. Az alsó szinten zuhanyzókabin, a felső szinten pedig kádban lehet fürdeni. Műholddal TV csatornák, hogy a gyerekek se unatkozzanak. Az udvarban lehetőség kínálkozik grillezni is. Kényelmes kerti bútorokon lehet teázni, beszélgetni. Zárt autóbeállóval is rendelkezik mindkettő apartman Hajdúszoboszlón.

Az apartmanok lenti részén egy hatalmas nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és wc található. Fönt pedig kettő hálószoba. Az egyikben egy franciaágy, a másikban pedig kettő ágy van elhelyezve, valamint egy fürdőszoba és wc is megtalálható. De emellett saját pincerész is van, ahol akár kerékpár tárolására is van lehetőség.

Igazán jó lehetőséget kínál a stellaapartman.hu, hiszen őszre kellemes kikapcsolódást ígér. Jelentkezni már most lehet, hisz minél előbb, annál jobb lefoglalni a kényelmesebb apartmant Hajdúszoboszlón.

Forrás: Apartman Hajdúszoboszló


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs