2017. április 07.
Soy Luna titkos napló: a kislányok titkainak hűséges őrzője

A kislányoknak, ahogy egyre nagyobbak lesznek, szükségük lesz olyan tárgyakra, amelyek segítenek nekik az önkifejezésben. Mindegyiküknek vannak titkaik, amelyet nem föltétlenül szeretnék megosztani másokkal.

A Soy luna titkos napló alkalmas arra, hogy leírják azokat a titkokat, amelyeket tanán még önmaguknak sem vallanának be. Az ilyen füzetekben gyakran találunk olyan panaszokat, vagy titkos vágyakat, amelyet kifejezésre akarnak juttatni, viszont szégyellik őket, sokszor még a legjobb barátaik előtt is. Ha ilyenkor esélyt kapnak arra, hogy mégis kiírják magukból, akkor az pozitív hatással lesz későbbi érzelmi képességeik fejlődésére is. Ez a termék azért is jobb, mint egy hagyományos napló (vagyis egy sima csíkos füzet), mert egy kislányok által nagyon népszerű karakter képei díszítik, és ez arra ösztönzi őket, hogy még jobban megnyíljanak. Mivel már 5 éves kortól ajánlott, abban a pillanatban elkezdhetik kitölteni, ahogy megtanultak írni.

A naplóhoz továbbá ékszerek, gyermekbarát sminkkészlet és lemosható tetoválások is járnak, ami azt jelenti, hogy a kislány sokkal jobban odalesz majd érte, és még attól sem kell tartani, hogy ezek káros hatással lesznek az érzékeny bőrére. A fejlődésében is nagy szerepet játszhatnak ezek a kiegészítők, hiszen, hogyha használja őket, akkor valóságos nőnek érezheti magát majd tőlük, és ez lehet titkos életének másik része. Mindenképpen nagy élményt nyújt majd a Póny webáruház ezen terméke. Látogasson el a www.jatek-webaruhaz.hu oldalra, hogy további információkat szerezhessen. Ha már tudja, hogy mit szeretne, de mégis további kérdései lennének, akár a termékkel kapcsolatban is, akkor írjon az info@jatek-webaruhaz.hu emailcímre, vagy hívjon minket a +36 (70) 64-96-396-os, vagy a +36 (70) 93-33-708-as telefonszámon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs