2018. augusztus 27.
Security Essen 2018-egy kihagyhatatlan kiállítás

Ha önnek sincs még tervben semmilyen program szeptember utolsó hetére, akkor nézzen utána a 25 és 27-e között tartandó Essen-i kiállításnak, melyen Európa különböző országaiból érkeznek biztonsági rendszereket és ezekhez tartozó termékeket bemutató cégek. Már csak néhány hetet kell várni a kiállítás kezdetéig, melyre érdemes mihamarabb jegyet vásárolni.

A Security Essen 2018-ban lezajló kiállításán a magyarországi Tell Software Hungaria is részt vesz. A cég nagy sikereknek örvendett, amikor 2 alkalommal is részt vett az IFSEC, Securika Moscow szervezésében megtartott eseményen. Most Európa egyik legnagyobb és leismertebb kiállításán mutatkozhat be számos más cég mellett. Az ideérkező látogatók standokat találhatnak, melyeket minden cég maga állít fel. Amennyiben ön is úgy dönt, hogy belevág az utazásba, mert érdekesnek tartja a programot, ne felejtse el megtekinteni a Tell Software Hungaria standját sem, hisz érdekes tevékenységeken vehet részt, melyeket a csapat tagja odafigyeléssel szerveztek meg. Kisfilmek, videók vetítése és segítségére lesz azok számára, aki szeretnék jobban megismerni a cég gyártási technikáit, a termékek működését stb. Ha pedig kérdéseik vannak, vagy kíváncsiak valamire, ami épp nem hangzott el, kérdezzenek bátran, hisz itt barátságos emberekre találnak.

Hívja el barátait, ismerőseit is, hogy ezen a nagyszerű eseményen ők is részt vehessenek. A standokat reggel 9 órai kezdettel lehet megtekinteni délután 18 óráig. A TELL standját megtalálja a helyszín 7-es termében a 7D36-os szám alatt. Támogassa ön is jelenlétével hazánk résztvevő csapatát, és gazdagodjon feledhetetlen élményekkel! További információért látogasson el a tell.hu weboldalra.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs