2020. augusztus 29.
RTL Klub műsora

Az RTL Klub egy privát magyar televíziós csatorna, amely országszerte ingyenesen közvetít adást, és amelynek legnagyobb részvényese az RTL Csoport.

Rtl Klub műsora olvasható bármikor, és teljesen ingyenesen a musor.tv weboldalon, ezért mindenképpen nézzen be hozzánk ha ön is kedveli az RTL Klub műsorait, hiszen megtekintheti, hogy milyen műsorokat nézhet majd az RTL-en akár egész héten. Rendszeres sugárzása 1997. október 7-én kezdődött, és általános műsorokat sugároz, szórakoztatás és információ átadás céljával. A legnagyobb részvényes eleinte a luxemburgi csoport volt. Az RTL Csoport (49%), amely több kelet-európai országban bővítette üzleti tevékenységét, a fennmaradó részt a Magyar Telekom (31%) és a multinacionális Pearson PLC (20%) között osztották fel. Az RTL Klub tesztjei október 7-én kezdődtek, három nappal a versenytársa, a TV2 után, míg a rendszeres műsorkészítés október 27-én kezdődött. Korai napjaitól kezdve az RTL Klub a fiatal városi közönségnek szánt szórakoztatáson és információkon alapuló programozást választotta, az németországi RTL Televízió képletének megfelelően.

2011. szeptemberben a Magyar Telekom eladta részesedését a magyar kábeltelevíziós csoportnak, az IKO Media Group-nak, amely hozzájárult az RTL Klub számára a speciális csatorna kínálathoz. 2012. október 1-jén az RTL Klub elindította az RTL 2 műsorszolgáltató csatornát, amely a mozifilmre és a szórakozásra szakosodott a piacon. Ha bővebben szeretne olvasni az RTL Klubról és annak műsorairól, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a musor.tv-t, hiszen itt az egész heti műsor megtekinthető, és akár már előre megtervezheti, hogy milyen műsort tekintsen meg a hétvégén az RTL Klubon. Weboldalunkon azt is megtudhatja, hogy melyik műsor milyen korhatárral rendelkezik, és hogy HD minőségben sugározzák e.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs