2014. április 07.
Reiki masszázs, azaz a bioenergiát közvetítő masszázs

A reiki az a természetes gyógymód, ami hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, persze nem is véletlenül. A reiki, avagy ez az egyedülálló kézrátételes módszer az energiák közvetítésén alapul, ily módon törekszik arra, hogy elérje a test, a lélek és a szellem teljes harmóniáját, a belső béke megteremtését. Ezen alternatív gyógyászati megoldás szalonunkban bárki számára könnyedén elérhető megnyilvánulási formája a reiki masszázs, ami neked is próbára kell tenned, ha szeretnél megszabadulni a stressztől!

A reiki masszázs, azaz a bioenergiát közvetítő masszázs technika nem határolható el teljesen az energetikai szinteken mozgó reikitől, sőt a kettő együttesen is hatékonyan alkalmazható. Az általunk is biztosított reiki masszázs során a masszőr dörzsöléssel, lesimítással, és ütögetéssel, valamint finom lenyomással stimulál egy adott testrészt. A kifinomult mozdulatoknak köszönhetően beindul a toxinok eltávolításának a folyamata is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet pszichés szinten is teljesen megtisztuljon az olyan káros tényezőktől, mint például a stressz.

A klasszikus wellness kezelések alkalmával már biztosan Te is megtapasztaltad a masszázs kényeztető, ellazító hatását. A reiki masszázs hasonló élményt nyújt, csak épp jóval többet, ugyanis egy-egy kezelés képes arra, hogy új hozzáállást is megtanulj, hogy egy idő után másként állj a mindennapokhoz, mint azt eddig tetted. A rohanó, stresszes életmód mellett márpedig erre szükség is van, nem szabad elfeledkezünk saját magunkról, arról ami fontos.

Várunk téged is a legjobb reiki masszázzsal, mely alkalmazható önmagában, de a hagyományos orvoslás kiegészítőjeként is, sőt akár megelőzés céljából is! Akár rendszeres alkalmazása, akár kipróbálása, csakis pozitív hatással lesz szervezetedre!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs