2015. április 11.
Raklapos szállítás külföldre

Az áru átmozgatásához használt eszközök széles köre ismeretes, de ezek közül is kiemelkedik a raklap, vagy más nevén raklap paletta. Ez ugyanis egyértelműen nélkülözhetetlen segédeszköznek minősül ebben az esetben. Hogy miért kulcsfontosságú az áru áthelyezésénél? Nagyon egyszerűen erre helyezik el az árut, melyet később gépi erővel emelnek meg. Amennyiben nem lenne raklap, nem lehetne az árut gépi erő segítségével mozgatni.

A raklapos szállítás fontossága ennek tükrében már mindenki számára teljesen világos lehet. A raklap méretétől függően lehet annak szállítási költségeit is kikalkulálni. A legegyszerűbben és a lehető leggyorsabban ezt az euexpress.hu internetes oldalán tehetjük meg.

Az Euexpress azokra is gondolt, akik az Európai Unió keretein belül szeretnének raklapos szállítást. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi az euexpress.hu honlapját, ahol kiszámíthatja, mennyibe kerülne egy bizonyos raklap átszállítása. Csupán meg kell adnia a raklapos szállításhoz az adott raklap súlyát, magasságát, szélességét, illetve a hosszúságát. A kalkulátor automatikusan adja meg a szállítási költséget. Amennyiben pedig több darabról lenne szó, nagyon egyszerűen válassza a + Csomag hozzáadása funkciót.

Ezután az Euexpress kiszámítja, hogy mekkora lenne ennek pontos költsége. Az árajánlat adását követően pedig már Ön dönti el, hogy szeretne-e ezzel a lehetőséggel élni. Amennyiben az árajánlat megfelel Önnek, folytathatja tovább, azaz leadhatja rendelését az alatta lévő mezők kitöltésével. Az Euexpress a megrendelést követően is fontosnak tartja ügyfeleit, és éppen ezért a sikeres megrendelésről visszaigazolást küld e-mailben minden kedves ügyfelének. Így Önnek nem kell aggódnia, hogy a rendelését nem regisztráltuk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs