2013. május 27.
Profi lézervágás számos előnnyel a Melior Laser Kft.-től

A Melior Laser Kft. az a hazai és nemzetközi piacon is elismert vállalat, ami már több, mint egy évtizedes megalakulása óta magas minőségű ipari termékeket gyárt és szolgáltat ügyfelei számára. A neves cég kiemelkedő szolgáltatási területe a professzionális lézervágás, mégpedig a legújabb technológiák alkalmazásával. Amennyiben tehát lézervágás az a szolgáltatás, amire szüksége van, nem is lehet kérdéses, hogy a Melior Laser mellett dönt!

Az anyagmegmunkálások számos eljárása ismeretes, viszont a modern kor és követelmények által a lézer egyre inkább előtérbe kerül a többi megmunkálási folyamattal szemben. A lézeres megmunkálások közül is kiemelkedik a praktikus, hatékony és rendkívül precíz munkát biztosító lézervágás. A technológia nem csak kiváló minőségű vágási felületet ad, de emellett még kifejezetten rugalmas is. A vállalat olyan lézervágási eljárást alkalmaz mely során tulajdonképpen egy fókuszált lézersugár nagy teljesítmény-sűrűsége által a különböző anyagok elolvadnak, utána elgőzölögnek.

A professzionális lézervágás tehát megannyi pozitívummal bír az összes többi megmunkálással szemben. Ezek közül kiemelkedő előny, hogy a lézervágás rendkívül rugalmas és gyors technológia, alkalmazása során nincs szükség szerszámra, a vágási felület sorjamentes az anyagok vágható vastagsági tartományában, nagy energiasűrűségű vágási eljárása által pedig kicsi a hőhatásövezet, így a vetemedés csekély. Ebből is látható, hogy ha hibátlan munkát akar, akkor Önnek is a Melior Laser Kft.-nél a helye!

A méltán népszerű cég nagyra becsült ügyfelei számára feltudja mutatni a legjobb magyar és nemzetközi referenciákat, azaz a lézervágás terén tökéletes megbízhatóságot nyújt, magas szintű minőségirányítási rendszert, hibátlan minőséget, továbbá költséghatékony gyártást. A Melior Laser Kft. várja a legjobb munkával és legjobb ajánlatokkal!

Forrás: Lézervágás vállalatok számára a Melior Laser Kft-tól


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs