2013. július 10.
Profi csatorna tisztítással kit bízzunk meg?

Először is tisztázzuk, hogy pontosan mi is a csatorna tisztítás. Egy teljesen más duguláselhárítási módról van szó, mint a gépi spirállal történő tisztítás. Ezt a tisztítási módot általában épületen kívüli csatorna szakaszon alkalmazzák, bár egy épületen kívüli tisztító nyíláson keresztül is alkalmazható az épület irányába. A megfelelő tisztítónyíláson át épületen belül is alkalmazható a csatorna tisztítás Budapest városában, de kizárólag megfelelő tapasztalattal rendelkező szakember végezheti.

A csatorna tisztítás érdekében tehát mindig képzett mesterhez kell fordulni, ugyanis szakmai tapasztalat hiányában a magas nyomás miatt a csatorna tisztítás közben nagy anyagi károkat is tud okozhatunk a lakásban. A profi csatornatisztító gép elengedhetetlen eszköze a hatékony és precíz csatorna tisztításnak és a duguláselhárításnak.

A bontás nélküli csatorna tisztítás Budapesten először is azzal kezdődik, hogy a szakember megállapítja az adott csatorna szakaszban a keletkezett dugulás miért alakult ki. A dugulás jellegét tekintve döntő fontosságú, hogy az adott csatorna szakasz bel-, vagy kültéren helyezkedik el. Amíg lakáson belül általában zsírlerakódás vagy oda nem való dolgok miatt alakul ki a dugulás, addig kültéren nem ritka a gyökérbenövés vagy elkorhadt zsalu által okozott dugulás.

A csatorna tisztításra egy remek és tiszta megoldás a kamerás csatorna vizsgálat, mely segítségével gyorsan és pontosan meg lehet állapítani a dugulás okát, melyet aztán a leghatékonyabb módszer kiválasztásával egy tapasztalt szakember rövid időn belül meg is szüntet. Érdemes olyan mestert választani, aki a csatorna tisztítást Budapesten a legmodernebb technológiák alkalmazása által a lefolyó méretétől függetlenül falbontás nélkül végzi. Ezáltal jóval kedvezőbb költséggel számolhat és tisztábban is tud dolgozni a szakember, ami szintén nem utolsó szempont.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs