2017. június 01.
Pénz és értékszállítmányok küldése

Manapság mindenki nagyon félti a pénzét és értéktárgyait, ezért mindenkinek nehezére esik ezeknek a küldése, szállítása. Pénznek számít minden olyan hazai vagy külföldi fizetőeszköz ami fizikailag megfogható, értéknek számít pedig a nemesfém, a drágakő, ékszer és az értékpapír, valamint a képzőművészeti alkotás is. Ezeknek a szállítási bonyolultabb mint más tárgyaké, ezért érdemes ezeknek utánaolvasni.

A pénz és értékszállítmányok küldése gyakori téma hiszen manapság egyre többen költöznek külföldre ezért néha a család pénzt és értékeket küld ki hozzájuk külföldre. A pénzszállítási folyamatokban két személy érintett. Az egyik a megrendelő vagy a megrendelő cég aki pénzt vagy értékszállítmányokat szeretne küldeni, és van a szállító aki lehet cég is vagy akár magánszemély. A szállító nemcsak magát a szállítást végzi el, hanem a hozzá tartozó egyéb szolgáltatásokat is. A szállító csak annak a személynek adhatja át a pénzt vagy az értékszállítmányt, akit a megrendelő kijelölt, így biztosan nem kerülhet rossz kezekbe a pénz. Bővebben erről a témáról a mixpakk.hu weboldalon olvashat.

Ha még ennél is többet szeretne megtudni a pénz, illetve értékszállítmányok küldéséről akkor nincs más dolga mint fellátogatni weboldalunkat a mixpakk.hu-t, hiszen itt több információt és részletet is megtudhat majd ezzel a témával kapcsolatban, és szállítási szolgáltatásainkról is bővebben olvashat ha ide kattint. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk a pénz és értékszállítmányokkal kapcsolatban mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, amihez nem kell mást tennie mint küldeni egy e-mailt az info@mixpakk.hu e-mail címre, vagy tárcsázza telefonszámunkat a +36 70 336 60 29-et és itt minden kérdésére választ adunk majd.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs